Monika Kiris u rubrici Web Marketing od
promjena rubrike od Znatko

Kako će biti na Adria Summit 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od

Spremite se za budućnost: Adria Summit 2023.

Od 3. do 7. svibnja 2023., Umag (Hrvatska) i Portorož (Slovenija)

Tamara Gavrilović / Adria Summit

Nakon uspješne prošlogodišnje konferencije, s nestrpljenjem se iščekuje Adria Summit 2023 “Budućnost digitalne trgovine” koji će se održati od 3. do 7. svibnja u Umagu u Hrvatskoj i Portorožu u Sloveniji. 

Konferencija će obuhvatiti trendove budućnosti koji oblikuju tradicionalnu omnikanalnu e-trgovinu, a ići će dalje i ka tehnologijama i modelima koji omogućavaju razmjenu potpuno digitalnih dobara i usluga, kao i budućnost digitalnog novca. 

Očekuje se više od 60 govornika, na 8 panela, a pored novih formata diskusija i umrežavanja, organizatori su spremili i lijepa iznenađenja za sve sudionike. 

Zoran Torbica, jedan od organizatora, za sve sudionike samita ima jedno zanimljivo pitanje: Plašite li se promjena ili jedva čekate? 

Torbica ističe da su svi koji se trude pratiti promjene i predvidjeti čak i blisku budućnost u najuzbudljivijem dobu:

“Je li sadašnjost postala budućnost? Svi koji se trude pratiti promjene i predvidjeti čak i blisku budućnost su u najuzbudljivijem dobu. Imate li osjećaj da se sve mijenja, drugačije je ali je nekako i poznato? Je li globalna inflacija izazov ili je možda početak kraja nacionalnih banaka? Kriptovalute “skaču” svaki dan, jesu li kriptovalute prošle dječje bolesti? Znate li uopće što je decentralizacija financija? Hoće li fintech ugroziti banke? Hoće li banke se prilagoditi promjenama i koliko brzo? Što je i gdje je sada blockchain? Zašto je superioran u čuvanju podataka? Može li se kompromitirati? Kako je strojno učenje postalo umjetna inteligencija? Što će umjetna inteligencija sve zamijeniti?” 

Na brojnim panelima, posjetitelji će moći dobiti odgovore na sva ova i druga pitanja, a OVDJE možete vidjeti tko će biti govornici. 

Više detalja pronađite na službenoj stranici Adria Summita gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje na ovom jedinstvenom regionalnom skupu.

Slična pitanja

1 odgovor 209 👀
1 odgovor 343 👀
1 odgovor 4.6k 👀
1 odgovor 160 👀
1 odgovor 107 👀
1 odgovor 112 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...