Monika Kiris u rubrici Web Marketing od
promjena rubrike od Znatko

Tko su govornici na Adria Summit 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Redakcija od

Spremite se za budućnost: Adria Summit 2023.

Od 3. do 7. svibnja 2023., Umag (Hrvatska) i Portorož (Slovenija)

Tamara Gavrilović / Adria Summit

Adria Summit 2023 “Budućnost digitalne trgovine” će se održati od 3. do 7. svibnja u Umagu u Hrvatskoj i Portorožu u Sloveniji. 

Konferencija će obuhvatiti trendove budućnosti koji oblikuju tradicionalnu omnikanalnu e-trgovinu, a očekuje se više od 60 govornika, na 8 panela, a pored novih formata diskusija i umrežavanja, organizatori su spremili i lijepa iznenađenja za sve sudionike. 

Na brojnim panelima, posjetitelji će moći dobiti odgovore na sva ova i druga pitanja, a neki od govornika su: 

Luka Burilović - predsjednik Hrvatske gospodarske komore 

Luka Burilović je član Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) i Podravka d.d. Gospodin Burilović je i predsjednik Hrvatskog nacionalnog odbora Međunarodne gospodarske komore (ICC), član Upravnog odbora Udruženja europskih gospodarskih komora (EUROCHAMBRES) i član Upravnog odbora Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. 

Tomislav Radoš - potpredsjednik Hrvatske gospodarska komora 

Tomislav Radoš je potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore. Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu, stekavši diplome prvostupnika i magistra te je doktorirao s disertacijom "Odnos između strategije i poslovne uspješnosti hrvatskih tvrtki". Trenutno je na funkciji potpredsjednika Hrvatske gospodarske komore za industriju, IT i energiju i okoliš. 

Marcel Majsan - Predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska 

Marcel Majsan je predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska. Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, nakon čega je nastavio svoje obrazovanje u području web dizajna, prodaje i digitalnog marketinga. Udruženje eCommerce Croatia pokrenuo je 2015. godine zajedno s Facebook grupom eCommerce Croatia koja trenutno broji više od 10.000 članova. Kao dio udruge, provodi različita istraživanja, organizira događaje, održava obuke i konzultacije za članove te vodi podcast koji predstavlja profesionalce u području elektroničke trgovine s dobrim ugledom (Nominis). 

Marko Čadež - Predsjednik Privredne komore Srbije 

Marko Čadež je predsjednik Privredne komore Srbije (PKS), član Upravnog odbora Komorskog investicijskog foruma Zapadnog Balkana, kojim je predsjedao od 2017. do 2023. godine, član Upravnog odbora EUROCHAMBRES-a, najveće europske poslovne udruge, u kojoj je bio potpredsjednik Odbora za jedinstveno tržište, a sada je potpredsjednik Odbora za susjedstvo i proširenje te je zadužen za mrežu digitalnih usluga Eurochambres-a. 

Srđan Kondić - Predsjednik Uprave i izvršni direktor Addiko Bank 

Srđan Kondić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Banjoj Luci 2005. godine. Godine 2012. stekao je titulu magistra ekonomskih znanosti odbranivši tezu pod nazivom: "Uticaj globalne finansijske krize na jačanje otpornosti bankarskog sektora u Bosni i Hercegovini". U rujnu 2022. godine obranio je doktorsku disertaciju na temu Upravljanje likvidnošću kao primarni determinanta kreditne sposobnosti banke, te stekao titulu doktora ekonomskih znanosti. 

Ivan Smiljković - Član Izvršnog odbora ProCredit Bank 

Učesnik je u brojnim panelima i javnim raspravama na temu zelene finansije i zaštite životne sredine, a visoko je posvećen postizanju razvojne misije ProCredit banke u oblasti energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. 

Zvonimir Mršić - Spitzberg Partners LLC, Operativni partner 

Tijekom više od 25 godina, kada je bio izvršni direktor, predsjednik uprave ili šef organizacije, Zvonimir Mršić stvorio je značajnu vrijednost za dioničare i zainteresirane strane. Danas je strateški savjetnik, mentor i investitor učeći kroz praksu u start-up društvu. 

Stevica Kuharski - Principal Fil Rouge Capital 

Stevica Kuharski je više od 20 godina serijski poduzetnik. Hrvatska pošta je 2019. godine kupila njegovu startup tvrtku Locodels, a on se pridružio tvrtki Fil Rouge Capital kao principal, VC fonda s 46 milijuna eura imovine pod upravljanjem. 

OVDJE možete pročitati kako će biti na Adria Summit 2023, a više detalja pronađite na službenoj stranici Adria Summita gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje na ovom jedinstvenom regionalnom skupu.

Slična pitanja

1 odgovor 107 👀
1 odgovor 161 👀
1 odgovor 201 👀
1 odgovor 154 👀
1 odgovor 4.6k 👀
1 odgovor 57 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...