46 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Kako to da je Hollywoodska zvijezda Orlando Bloom zaštitno lice Staropramen piva?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija

Orlando Bloom, popularni hollywoodski glumac i ambasador UNICEF-a, novo je zaštitno lice legendarnog premium lager piva Staropramen. U novoj se kampanji udružio s majstorima pivarima kako bi otkrio tajne „praškog piva broj jedan u svijetu“.  

Naime, tijekom snimanja popularne Amazonove serije „The Carnival Row“ slavni glumac je čak tri godine živio u Pragu i danas ga naziva svojim drugim domom. Njegova istinska strast i povezanost s Pragom odigrala je ključnu ulogu u kreiranju priče za kampanju u kojoj je dobio ulogu stručnjaka za Prag. 

Priča same kampanje živopisno prikazuje kako je strast za pivarstvom učinila stanovnike Praga najvećim ljubiteljima piva i najboljim svjetskim majstorima pivarima. Istovremeno, odgovor na pitanje kako se proizvodi savršeni Staropramen još ne zna nitko osim majstora pivara iz tamošnje pivovare. 

Kako bi dobio odgovor na to pitanje, Bloom obilazi dobro poznate lokacije u Pragu: od sunčanih terasa i podzemnih prolaza sve dok ne dođe i u samu pivovaru.

"Prag je nevjerojatan grad, meni vrlo blizak, i sretan sam što sam imao privilegiju živjeti i raditi u njemu nekoliko godina. Bilo mi je iznimno drago kada me Staropramen kontaktirao s idejom da sudjelujem u ovoj kampanji, jer nakon što sam na vlastitoj koži doživio i osjetio bogatu pivsku kulturu grada i shvatio koliko ozbiljno ljudi tamo shvaćaju pivo, znao sam da projekt ima veliku vrijednost i čast mi je što su me pozvali da sudjelujem. Bilo je sjajno raditi na projektu s ciljem da ispričamo priču o više od 150 godina dugoj tradiciji“, rekao je Bloom.

Sven Hamzić / 404 agency

Orlando Bloom

Lara Nizić, Senior Manager za Premium & Beyond Beer brandove Zagrebačke pivovare, rekla je:

"Orlando Bloom je zaista majstor svog zanata, baš poput našeg tima pivara. S posebnom naklonošću prema Pragu, gdje je živio nekoliko godina, slavni glumac poznaje grad, kulturu i običaje. Prag ima bogatu povijest pivarstva i dom je nekima od najvećih stručnjaka za pivo, uključujući i majstore koji rade na Staropramenu. Ovom suradnjom slavimo grad Prag i njegov odnos s ljubiteljima piva koji cijene našu tradiciju i kvalitetu".

S ciljem predstavljanja tog jedinstvenog duha i atmosfere grada Praga te stručnosti, kvalitete i tradicije brenda, kampanja „The Prague Expert“ je proslava svega što čini Staropramen posebnim. 

Više detalja o kampanji dostupno je na web i Facebook stranici Staropramena.

Foto: Sven Hamzić / 404 agency

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...