Mia Jelinčić u rubrici Hrana i piće od Mia Jelinčić

Što se nudi na Staropramen Pikniku 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+13 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Od 12. do 25. svibnja 2022., Zagreb ima najbolje mjesto za proljetna druženja

Uz sjajnu glazbu, omiljeno pivo i posebnu gastro ponudu, i službeno je otvoren omiljeni Staropramen Piknik. Događaj koji svake godine okuplja sve veći broj posjetitelja, ove je godine posjetio i najveći broj poznatih lica koja već dobro znaju da se druženje na dekicama uz ukusnu hranu i chillanje u ležaljkama uz rashlađeni Staropramen ne odbija!

Rene Bitorajac, Ivana Čuljak, Gina Viktorija Damjanović, Ana Maras Harmander, Marija Borić Jerneić, Nevena Rendeli, Daniel Bilić, Petra Kraljev, Luka Vidović, Aleksandra Milinković, Lea Mijatović, Lara Antić, Iva Jerković i brojna druga imena tako su otvorila ovogodišnju piknik košaru punu odlične atmosfere, idiličnog uređenja, dobrih vibracija i Gininog koncerta koji je oduševio sve prisutne. Talentirana glazbenica svojim je najvećim hitovima rasplesala sve goste, a najpoznatijom pjesmom „Pepeo“ razgalila publiku i podsjetila zašto je ovaj singl toliko omiljen. Rougemarin Park, kao nova lokacija, pokazao se savršenom kulisom za popularno događanje ljubitelja dobrog piva i dobrih zalogaja. Trenutno najinstagramičnija lokacija u Zagrebu danju oduševljava lounge zonama među krošnjama zelenila, a navečer postaje najbolje mjesto za romantičan provod, pravi ženski izlazak, minglanje i druženje mnogobrojne ekipe ljubitelja Staropramena. I tako do 25. svibnja 2022.

Osim uređenja, dekoracija i detalja, sigurno je da će sve posjetitelje privlačiti hladno pivo i zalogaji koji ga sjajno prate. Po recepturama Marina Medaka, Staropramen Piknik 2022. je godine ponudio najšareniji i najukusniji jelovnik – od falafela od boba i burgera u pecivu od batata do sočnih rebaraca i vegetarijanskih ribljih delicija. Srećom, najveći gurmani i ljubitelji kuhinje moći će i naučiti kako raditi jela koja savršeno prate Staropramen pivo. Na kulinarskim radionicama Marina Medaka i Vedrana Boškovića, u dva će vikenda, oni koji se prijave na natječaj, moći otkriti tajne ovih majstora i kuhara, a četvrtkom, petkom i subotom u večernjim satima, piknik će se pretvoriti u dobro mjesto za izlazak i ples. Tako će Zsa Zsa, Eni Jurišić, Lu Jakelić, Vjekoslav Ključarić, Mihael Kvorka trio i Stela Šmit trio biti „točka na i“ ovogodišnjeg piknika.

Program svih događanja na Staropramen Pikniku provjerite na službenoj Facebook stranici.

Slična pitanja

2 odgovora 355 👀
1 odgovor 281 👀
1 odgovor 357 👀
1 odgovor 243 👀
1 odgovor 509 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...