213 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris
tagovi uređeni od Znatko

Tko će nastupati na Sea Dance festivalu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala

Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su megahitovi osvojili svjetske top liste, nastupit će na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala. Svoj dolazak potvrdili su i Shouse, australijski dvojac koji donosi plesne himne „Love Tonight“ i „Won’t Forget You“, ali i brojne druge hitove. Mahmut Orhan i Shouse pridružuju se već najavljenim techno super zvezdama Nini Kraviz i Anfisi Letyago, a uz njih će na najboljoj žurci leta, na plaži Buljarica kod Budve, nastupiti i Ana Đurić Konstrakta, Dubioza Kolektiv i KALUSH Orchestra.

DJ Mahmut Orhan kombinira deep house, groovy indie dance i etno glazbu, a pravu pometnju na glazbenoj sceni napravio je 2016. godine izbacivši pjesmu „Feel“ (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola milijuna pregleda i slušanja na YouTube i Spotify. Karijeru Mahmuta Orhana lansirao je njegov nepogrešivi talent za pravljenje hitova, koji su zajedno skupili gotovo milijardu pregleda. Kao jedan od najperspektivnijih izvođača dance muzike današnjice, Mahmut Orhan je u posljednjih nekoliko godina postao nezaobilazno ime vodećih svjetskih festivala, a Sea Dance fanovi pamte njegov nastup iz 2017. godine, sa četvrtog izdanja.

Australijski elektronski dvojac Shouse tvorci su klupske himne „Love Tonight“ iz 2017. godine, koja broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazam-a i spada u Top 50 najstrimovanijih pjesama na Spotify! „Love Tonight“ se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Holandiji i Švicarskoj. Pjesmu su remiksovala velika glazbena imena kao što su David Guetta, Robin Schulz, Franky Wah i DJ Seinfeld, a remiksi Olivera Huntemanna i Vintage Culturea postali su viralni na TikToku. Ove godine na ljubav publike širom svijeta uzvratili su novim hitom „Won’t Forget You“.. Zbog svog glazbenog talenta koji će tek zablistati, Shouse su nominirani na Music Victoria Awards u kategoriji Best Breakthrough Act.

Na ovogodišnjem izdanju dobitnika nagrade za Najbolji europski festival, koje će biti održano od 26. do 28. kolovoza, nastupit će i već objavljena muzička imena iz Europe: Nina Kraviz i Anfisa Letyago, Ana Đurić Konstrakta, KALUSH Orchestra i Dubioza Kolektiv.

Ograničen broj ulaznica u prodaji je do isteka zaliha! Ulaznice su dostupne preko službene stranice festivala, kao i prodajne mreže Gigs Tix-a.

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...