🎂🎉 DANAS JE ZNATKOV 9. ROĐENDAN! 🎉🎂
114 pregleda
Monika Kiris u rubrici Zabava od Monika Kiris (4.9k bodova)
uređen od Znatko

Koji izvođači otvaraju Sea Dance festival 2022. u Crnoj Gori?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (86.6k bodova)
prikazano od Znatko

Konstrakta, Anfisa Letyago i Mahmut Orhan večeras otvaraju Sea Dance festival!

Večeras će na plaži Buljarica kod Budve početi osmi Sea Dance festival, i to nastupima Konstrakte, Anfise Letyago, Mahmuta Orhana i jake techno i hip hop grupe predvođene Markom Nastićem, Ilijom Djokovicem i grupom Who See! Program prvog dana donosi više od 20 izvođača, počinje u 20:00 i traje sve do 6:30, a odvija se na tri pozornice smještene na samoj obali mora. Osim glazbenog programa na produkcijski superiornoj pozornici, nošenoj moćnim Anya ozvučenjem i impresivnom rasvjetom, posjetitelji će moći uživati i u najjačem festivalskom VR iskustvu na svijetu! Na predivnoj crnogorskoj plaži večeras se očekuje tisuće posjetitelja, a poseban poziv na festival jučer je dobila i premijerka Finske Sana Marin!

Ulaz na festival na Buljarici bit će otvorene u 19.00h. Nakon zagrijavanja DJ-eva, nastup na glavnoj, Visa Dance Paradise powered by Turistička organizacija Budve pozornici, počet će Kejt u 20:30h. Nakon nje u 21:35 na scenu se penju Who See, a u 22:50 dugoočekivana Ana Đurić Kontrakta na prvom nastupu u Crnoj Gori! Drugačiji zvuk donijet će u 00:30 hitmaker Mahmut Orhan, nakon kojeg slijedi jaka elektronska postava, koji čine Marko Nastić u 02:00, jedno od najjačih techno imena današnjice Anfisa Letyago od 03:30 i Ilija Djokovic od 05:30.

Obližnja Together. Always! Powered by Guarana pozornica ove će godine biti posvećena crnogorskoj elektronskoj sceni. Prvog dana, od 20:00 do 06:00 nastupit će redom: Necke, Soft 85, Sen Oliver, Marko Pajković, Oak Brothers, Marko T, 84bit, Nessuno, John-K i Rudhaman. Omiljenu Tuborg Silent Dance pozornicu večeras će preuzeti DJ Dirty, Fanatic, Đura Ćurčić, JJoy  i Alex Mark

Osim glazbenog, Sea Dance donosi i pregršt dodatnih zanimljivih sadržaja i zona, poput Pixelate i XO Boxa, koji će biti realizirani u duhu društvenog aktivizma kojem je Fondacija EXIT vjerna godinama tokom svih festivala. Posjetitelje će u festivalskom prostoru dočekati i poruke o mentalnom zdravlju. Najjače VR festivalsko iskustvo posjetitelji će moći iskusiti u EXITVERSE zoni. Ovaj VR projekt EXIT je predstavio na Svjetskoj izložbi EXPO Dubai i čine ga poznate Exitove festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom u srpnju 2021. godine. Sea Dance posjetitelji će moći iskusiti EXIT festival kao da su na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i na mjestima koja nikome nisu dostupna!

Sve obične i VIP ulaznice moraju biti zamjenjene za festivalske narukvice na zamjenskim mjestima koja se nalaze kod ulaza festivala. Organizatori su se pobrinuli za shuttle buseve iz Budve i Bara do Buljarice, kao i za posebne cijene taxi prijevoza.

Informacije o satnici, ulaznicama, smještaju, prijevozu i svim drugim festivalskim novostima mogu se pronaći na službenoj stranici festivala, Facebook i Instagram stranicama, kao i na aplikaciji Sea Dance.

Slična pitanja

1 odgovor
Monika Kiris 22.08. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (4.9k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...