Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od
tagovi uređeni od Znatko

Tko nastupa na Ada Divine Awakening festivalu u Crnoj Gori 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Devi Mohan, Henry Ammar, LAOR, Una Senić i Božo Vrećo pojačavaju program Ada Divine Awakening festivala!

Drugo izdanje Ada Divine Awakening festivala bit će održano u magičnom okruženju Ade Bojane od 13. do 18. rujna 2022. i okupit će preko 30 vodećih svjetskih edukatora, coacheva, iscjelitelja i terapeuta s područja partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i osobnog razvoja. 

ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvjezda vodilja sudionika je „Povrati svoju moć“. Na jednoj od energetski najjačih i najljepših destinacija Europe okupit će se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa osobne transformacije. Najnoviji dodatak programu su i predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Buddhi Dana, Pepe Danza, Julia Krakova i Niraj, koji će sa posjetiocima pokrenuti proces ulaženja u vlastitu suštinu i vraćanja vlastite moći u edukativnom dijelu, a Božo Vrećo, LAOR, Praful i mnogi drugi u glazbenom. Zbog izuzetnog interesa posjetioca iz cijele Europe, aktualne cijene ulaznica vrijedit će najkasnije do 9. lipnja!

Ada Divina Awakening donijet će preko 70 moćnih radionica i stvorit će mogućnost za svakog pojedinca da se u okviru programa festivala upusti u traganje dušom za vlastitom istinom, usmjeri pažnju na osvješćivanje, transformiranje i osobni rast.

Prvi Ada Divine Awakening festival dogodio se u trenutku kada su ljudska usamljenost i otuđenost dotakle svoj zenit, osvjetlio je u posjetiocima nevjerojatnu želju za ponovnom bliskošću i toplinom, a zatim pružio znanja i uvide iz područja osobnog razvoja, prepoznavanja i ispunjavanja unutrašnjih potreba, emotivnih odnosa, seksualnosti i povećanja i poboljšanja intimnosti prvenstveno sa sobom, zatim i sa drugima. Ada Divine Awakening namijenjen je svima, jer je njegova misija da svaki sudionik u sebi pronađe alate pomoću kojih će poboljšati svoje unutrašnje stanje, a zatim i ono što emitira u odnosima sa drugima.

Parovi i pojedinci iz cijelog sveta naći će se u sigurnom i slobodnom prostoru čarobne Ade Bojane, čija je priroda jedan od glavnih motiva za dolazak do vlastite katarze. Nije slučajnost što se festival nalazi upravo u ovom magičnom okruženju. Svatko tko je posjetio Adu Bojanu, ostvario je nevjerojatnu povezanost s njenom prirodom, pejzažima i nevjerojatnom snagom koja dolazi iz elemenata i jednako mazi, osnažuje i transformira svojim moćima svakoga tko se na njoj zatekne.

Neki od edukatora koji će ove godine posjetioce voditi putem samosvjesnosti su poznata joga učiteljica i govornica, magistra Mirovnih studija i globalna ambasadorka Mohanđi fondacije Devi Mohan iz Slovenije, holistička terapeutkinja koja se bavi kvantnom energijom isceljenja Mayara iz Brazila, profesionalna plesačica posebne forme plesa Tribal Fusion Alisa Gurova iz  Ukrajine, zatim seksualni terapeut, joga i tantra učitelj i DJ Buddhi Dana iz Izraela.

Na magičnu Adu Bojanu iz Urugvaja dolazi i Pepe Danza, koji ima veliko međunarodno iskustvo u podučavanju joge, meditacije, tantre, taoističkih praksi, a bavi se i iscjeljenjem zvukom i duboko vjeruje u to da glazba ima moćnu snagu da tranformira čovječanstvo, zatim Julia Krakova iz Izraela, koja se kroz Human Design System podjednako posvećuje istočnjačkim i zapadnjačkim,  tradicionalnim i modernim učenjima, kao i Niraj iz Velike Britanije, koji je dio različitih tantra festivala od 2009. godine i koji uči ljude da kroz ples, pokrete i vježbe dođu do blagostanja, harmonije i motivacije.

Među već objavljenim predavačima na ovogodišnjem izdanju festivala su master coach tantre i odnosa iz Sjedinjenih Američkih Država Luba Evans, učitelji iz polja intimnih odnosa, ljubavi i šamanskih znanja Xavier De Forceville i Hannah Knight (Francuska, SAD), zatim stručnjaci za  partnersku komunikaciju i različite vidove partnerstava Rachel Rickards i Lennart Henning (SAD, Njemačka), kao i terapeutkinja disanja i iscjeliteljica Sophia Magdalena (Velika Britanija). Na ADA će ove godine gostovati i edukator tantričkih vještina, facilitator muških krugova i autor  Aaron Kleinerman (SAD-Bali) i predavač iz područja povezivanja i nenasilne komunikacije Michael Finkel (Izrael).

Program će upotpuniti i instruktorica kundalini joge Una Senić, koja se bavi osnaživanjem žena i pokazivanjem senzualnosti kroz ples i pokret, Dragana Balić koja kroz svoje radionice tantre istražuje čežnje svoje duše, stručnjak za regeneraciju i reprogramiranje ljudskog ponašanja i podsvijesti Henry AmarKsenija Lea Rona predstavnica zdravog života i dodira s prirodom. Zatim Aviv Shalem, koji će posjetiocima pomoći da uspostave radikalnu vezu između sebe i goddexa, a na put do prizemljenja, zatim rasta i samoprihvaćanja i ekspresije unutrašnjeg bića posjetioce će povesti Boris i Djurdjina Maidanik kroz strastveni tango.

Vrhunski izvođači koji predvode glazbeni program festivala su fantastična LAOR, vodeći glas iscjeliteljske glazbe, čiji pristup glazbi dolazi iz kazališta i joge, a njen specifičan vokal inspirira ljude da dišu duboko, da se povezuju, da pjevaju, plešu i da se mole, potpuno surovo i iskreno.

Zatim Praful, saksofonist, flautist, pjevač, producent i kompozitor koji svoju publiku iscjeljuje glazbom, a u izvođenju obuhvaća različite žanrove – New World Fusion, Jazz, soul, dance i indijsku muziku. Tijekom svojih performansa stvara jedinstvene simfonije kojima donosi stanje unutrašnjeg blaženstva, i vodi slušaoce na put u introverziju i pronalazak vlastite suštine.

Posebnu toplinu donijet će Božo Vrećo, autentični umjetnik čiji nastupi plijene nevjerojatnom i veličanstvenom energijom. Kroz svoju interpretaciju sevdalinki on spaja moderno s tradicijom i predstavlja drčni, ali i veseli duh Balkana.

Paketi po cijeni od 329 eura u prodaji do 9. lipnja 2022.!

Ograničen broj paketa po cijeni od 329 eura dostupan je do 9. lipnja 2022. ili ranije, do isteka zaliha. Moguće je i plaćanje na do četiri rate, a smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na web stranici ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

Slična pitanja

3 odgovora 663 👀
1 odgovor 523 👀
1 odgovor 143 👀
1 odgovor 394 👀
1 odgovor 293 👀
1 odgovor 315 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...