Monika Kiris u rubrici Kupovina od

Da li je Entrio sustav za ulaznice dostupan u Bosni i Hercegovini?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od

Entrio širi poslovanje na tržište Bosne i Hercegovine

Domaća platforma Entrio, danas vodeća ticketing platforma u Hrvatskoj i Sloveniji, nastavlja s rastom i razvojem svog poslovanja i ulazi na tržište Bosne i Hercegovine otvaranjem franšize Entrio.ba, u partnerstvu s tvrtkom IMAGIS MEDIA DOO MOSTAR, nositeljem franšize. 

Entrio se od 2011. godine na regionalnom tržištu pozicionirao kroz najnaprednija tehnološka rješenja jedinstvenim self-service sustavom za organizaciju događanja, distribuciju ulaznica te registraciju posjetitelja. Entrio danas ima preko 2.000 događaja godišnje, do danas je izdao preko 3 milijuna ulaznica za više od 14.000 događaja, s ukupnim brojem korisnika od preko 500.000.

Osnivač i direktor Entria, Berislav Marszalek, pojasnio je cilj širenja:

„Cilj širenja je osigurati neusporedivo korisničko iskustvo korisnicima na novim tržištima. Entrio donosi svoju uspješnu all-in-one platformu kako bi pružio i organizatorima i posjetiteljima jednostavan i pouzdan način za organizaciju događaja i kupovinu ulaznica. Ne sumnjamo da će Entrio.ba postati neizostavan partner svima koji žele organizirati ili posjetiti događaje u Bosni i Hercegovini. Entrio je pokrenut 2011. s ciljem transformacije event industrije u digitalni svijet, a do danas se pozicionirao kao ključni igrač na regionalnom tržištu, s tehnološki najnaprednijim rješenjem razvijenim u Zagrebu te preko 600.000 prodanih ulaznica godišnje za brojne događaje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori i šire. Od 2018. ima otvorene urede u Zagrebu i Ljubljani i mrežu od preko 400 partnerskih prodajnih mjesta u Hrvatskoj i Sloveniji. Ulaganjem u razvoj poslovanja Entrio je od 2020. kroz svoju jedinstvenu platformu omogućio kompletnu realizaciju  virtualnih, hibridnih i fizičkih događaja svih veličina i kompleksnosti, na jednom mjestu, s kontinuiranim planom širenja na druga tržišta.“

Entrio će kao i na svim tržištima gdje posluje, tako i u BiH ponuditi all-in-one rješenje: sveobuhvatno rješenje za organizaciju događaja, distribuciju ulaznica i registraciju posjetitelja za sve vrste događaja.

Organizatori mogu jednostavno upravljati prodajom ulaznica, pratiti statistiku prodaje u stvarnom vremenu te prilagoditi cijene i promovirati događaje. Inovativne značajke omogućuju integraciju prodaje ulaznica s društvenim mrežama, beskontaktno skeniranje ulaznica putem QR kodova i jednostavnu isporuku ulaznica na mobilne uređaje/email posjetitelja. 

Entrio pruža korisnicima kontinuiranu 24/7 podršku tijekom cijelog procesa, od postavljanja događaja i prodaje ulaznica do samog događaja. Tim stručnjaka stoji na raspolaganju kako bi riješio sve upite i pružio pomoć korisnicima. 

Od sada u Bosni i Hercegovini više neće biti potrebe za traženjem prodajnih mjesta i čekanjem u beskrajnim redovima na ulazu događaja. Nakon što kupac izvrši plaćanje karticom, ulaznica mu je odmah dostupna na mobitelu (uvijek dostupna na emailu te putem korisničkog profila) s pripadajućim QR kodom. 

Na ulazu na događaj, jednostavno treba pokazati QR kod na mobitelu, bez potrebe za ispisivanjem ulaznice.

Na www.entrio.ba već je moguće kupiti prve ulaznice za koncerte Jelene Rozge, Vanne, Tomislava Bralića i Klape Intrade, ulaznice za vodopad Kravica te lokaciju Vodopad i znamenitosti Grada Jajce.

Slična pitanja

3 odgovora 377 👀
7 odgovora 952 👀
1 odgovor 263 👀
1 odgovor 957 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...