Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od

Koji će glazbenici nastupiti na Tunalicious Street Food Festivalu 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od

Neno Belan, Daleka obala i Soul Fingersi nastupaju na novom izdanju Tunalicious Street Food Festivala

Osim primamljivih mirisa raznih varijacija jela s tunom i drugim morskim namirnicama s gastro kućica, Tunalicious Street Food Festival zadnjeg će vikenda, od 8. do 10. rujna 2023., prirediti pravi glazbeni spektakl. DeJviD DJ će uz svjetski poznate hitove svake večeri zagrijati i pripremiti publiku za glazbene nastupe koji će uslijediti.

Tako će prvog dana, u petak, 8. rujna, pred porečkom publikom kao predgrupa Soul Fingersima nastupiti riječki bend The Janitors koji izvodi poznate pop i rock obrade, a potom preuzimaju pioniri soul i funk glazbe u Hrvatskoj koji svoju izuzetnu energiju dijele s publikom već više od 30 godina. 

Na pozornici će im se pridružiti Mario Petreković i sigurno dodatno začiniti dobru atmosferu prve večeri festivala. 

Drugog dana će nastupiti Mihael Kvorka, zagrebački pjevač, multiinstrumentalist i kantautor, a nakon njega publici omiljeni Neno Belan & Fiumensi. Ovaj poznati splitski glazbenik majstorski će probuditi emocije kod publike uz svima poznate stihove romantičnih pjesama poput Dotakni me usnama, Pričaj mi o ljubavi, Do posljednjeg daha i mnogih drugih.

Posljednjeg dana glazbeni program otvaraju Side Effects, acoustic band iz Rapca koji izvodi poznate pop, rock i blues obrade, a nakon njih će posjetitelje zabavljati kultni splitski bend Daleka obala, koji je, s novim frontmenom Jakšom Jordesom, pokrenuo novi ciklus nastupa na veliko oduševljenje svojih obožavatelja.

Više detalja o zabavnom i gastro programu dostupno je na web stranici i službenoj Facebook stranici događanja.

Slična pitanja

1 odgovor 343 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.2k pitanja

23.0k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...