Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od

Kako provesti ljetni odmor s djecom u Loparu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Pregršt zabave za najmlađe u Loparu - uskoro počinje novi Paradise Kids Festival

Paradise Kids Festival održat će se 19. srpnja 2023. na Rajskoj plaži u Loparu

Drugo izdanje zabavnog dječjeg festivala -  Paradise Kids Festival održat će se na predivnoj Rajskoj plaži u Loparu. Ovaj jedinstveni, jednodnevni događaj odvija se u dnevnom i večernjem programu, tijekom kojeg će djeca od 3 do 16 godina moći uživati u bogatom i zanimljivom sadržaju na otoku Rabu.


Paradise Kids Festival - večernji program

Festival će pružiti nezaboravno iskustvo za svu djecu željnu igre i dobre zabave, a trajat će od 16:00 do 22:00 sata. Sam festival podijeljen je na dnevni i večernji program kako bi se osigurala raznolikost sadržaja i zadovoljstvo svih sudionika.

Dnevni program obuhvatit će širok spektar zabavnih aktivnosti. Djeca će imati priliku sudjelovati u aktivnostima poput plesnih animacija te igara u pijesku, u kojima će moći pokazati svoju kreativnost u izgradnji prekrasnih dvoraca i skulptura od pijeska. 

Paradise Kids Festival - dnevni program

Za one željne avanture bit će postavljen vodeni tobogan na kojem će se djeca moći zabavljati i osvježiti. Kako bi cijeli program bio još uzbudljiviji, animatorski tim i maskote pobrinut će se da djeca budu aktivno uključena u sve aktivnosti, a za odličnu atmosferu DJ će pripremiti omiljene dječje pjesme uz koje neće nedostajati plesa i dobre energije.

Za vrijeme večernjeg programa održat će se interaktivna predstava nakon koje slijedi posljednja aktivnost, projekcija animiranog filma uz koju će djeca završiti aktivan dan gledajući svoje omiljene crtane likove.

Lopar sa svoje 22 pješčane plaže predstavlja savršeno odredište za obitelji s djecom. Iz tog razloga veliku pažnju pridajemo dječjoj infrastrukturi, što uključuje izgradnju dječjih igrališta i održavanje zabavnih animacijskih programa. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg prvog izdanja Paradise Kids Festivala i velikog interesa, odlučili smo festival ponovno vratiti na Rajsku plažu. Tako će i ove godine roditelji i djeca moći uživati u zabavnom i uzbudljivom sadržaju tijekom popodnevnog i večernjeg programa. Veselimo se svim posjetiteljima koji će doći na našu prekrasnu Rajsku plažu i obogatiti svoj boravak na otoku sa zanimljivim aktivnostima na ovom jedinstvenom dječjem festivalu"

...poručuje Ivan Pičuljan, zamjenik direktora Turističke zajednice Općine Lopar.

Cilj ovog festivala je pružiti djeci zabavu i edukativno iskustvo kroz razne aktivnosti kako bi se osiguralo da djeca provedu kvalitetno vrijeme, razvijajući svoje talente, družeći se s vršnjacima i stvarajući lijepe uspomene.

foto: Ivana Zrilić / 404 agency

Slična pitanja

1 odgovor 393 👀
1 odgovor 125 👀
1 odgovor 195 👀
1 odgovor 183 👀
1 odgovor 153 👀
2 odgovora 737 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...