122 pregleda
Ana Pilato u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
uređen od Redakcija

Koji obiteljski hotel omogućuje djeci da se osjećaju kao u svijetu animiranih crtanih filmova?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (29.3k bodova)
uređen od Redakcija

...TO BI BIO OVO LJETO NOVO OTVORENI HOTEL KOJI VODI U SVIJET ANIMIRANIH FILMOVA

Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya za obiteljski ljetni odmor za pamćenje

To je hotel u kojem ćete se osjećati kao da ste u “ananasu na dnu mora” ili u legendarnoj pećini Nindža kornjača? 

Jeste li spremni da ga vidite? Kako bi rekao Spužva Bob Skockani: "Jesmo kapetane!"

Ovog ljeta u Meksiku svoja je vrata otvorio dugo očekivani, all-inclusive hotel Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya s pet zvjezdica (*****), predstavljajući idealnu destinaciju za obitelji s djecom u potrazi za nesvakidašnjim i  nezaboravnim ljetovanjem. Razigranost i šarenilo jednog od najpoznatijih TV kanala za djecu susreli su se s besprijekornim gostoprimstvom i udobnošću koje nude Karisma Hotels & Resorts i Grupo Lomas, kreirajući fenomenalni swim-up resort na obali oceana, s ogromnim vodenim parkom, tematskim sobama i apartmanima, vrhunskim restoranima inspiriranim crtanim filmovima i cjelodnevnom zabavom.

Tom prigodom, Mario Mathieu, stariji potpredsjednik za poslovni razvoj, dizajn i izgradnju u Karisma Hotels & Resorts je izjavio:

"Kao prvi i jedini Nickelodeon resort u Meksiku, Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya djecu i odrasle vodi u svijet mašte te animiranih filmova i emisija uz koje odrastaju ili su odrastali. Dizajn inspiriran omiljenim Nickelodeon likovima, jedan od najvećih vodenih parkova u Meksiku i nebrojene mogućnosti za zabavu ovaj resort čine zbilja jedinstvenim."

Svaki od ukupno 280 apartmana dizajniran je tako da udobno smjesti peteročlanu obitelj i posjeduje spektakularan pogled na Karipsko more i direktan prilaz “infinity” bazenu. Jedinstvenosti smještaja doprinose razigrani elementi i umjetnička djela inspirirana filmovima i serijalima, kao što su Nindža kornjače, Spužva Bob Skockani i Dora istražuje.

Za ultimativno Nickelodeon iskustvo, gostima su na raspolaganju tri posebna apartmana:

  1. Big Kahuna, kompletno urađen u stilu 90-ih, budeći nostalgiju onih koji su tih godina odrastali uz Rena i Stimpyja, Chuckieja Finstera i druge legendarne crtane filmove. 
  2. Zatim je tu i penthaus Lair Suite na krovu hotela, dizajniran kao svojevrsni omaž Nindža kornjačama i njihovoj jazbini, u kojem je svaki detalj pažljivo odabran i uklopljen za autentično iskustvo. Ovaj apartman prostire se na gotovo tristo metara kvadratnih i može primiti sedam gostiju kojima su na raspolaganju privatni batleri i posebno osmišljene aktivnosti i sadržaji, poput večere na plaži, degustacije vina i aromatičnih kupki.
  3. Na kraju, tu je i Ananas apartman, inspiriran Bikini dolinom i čuvenom kućom Spužve Boba na dnu mora.

U epicentru resorta nalazi se i Aqua Nick®, jedan od najvećih vodenih parkova u Meksiku, koji se prostire na čak šest hektara, s mnogobrojnim toboganima, bazenima i drugim iznenađenjima. Za goste su pripremljene i brojne aktivnosti u okviru Nickelodeon Place koncepta poput tematskih večeri, zabavi, vođene joge na plaži i kulinarskih tečajeva. Kada je u pitanju hrana, gosti Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya mogu u njoj uživati unutar svojih apartmana ili u šest tematskih restorana, također inspiriranim crtanim filmovima - bilo da su u pitanju burgeri kod Klještića ili autentična pizza, kao zaštitni znak Nindža kornjača.


Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelskih grupacija na svijetu koja pored Meksika, uspješno posluje u Latinskoj Americi, na Karibima i u Europi. Poslovna strategija ove grupacije potpuno je orijentirana ka gostima i inovativnim konceptima koji je izdvajaju od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni posjetitelji, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižnih AAA “Five Diamond Award” i “Four Diamond Award”. Također, Karisma hoteli se redovno nalaze i na najcjenjenijim listama iz područja turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes.

Kako bi osigurala holistički pristup sigurnosti i dobrobiti svojih gostiju, grupacija Karisma Hotels & Resorts kreirala je sveobuhvatni program pod nazivom Karisma Peace of Mind™.


Grupo Lomas je vodeća meksička turistička kompanija s tradicijom dugom 40 godina, koja za cilj ima kreiranje nezaboravnih iskustava za posjetitelje iz cijelog sveta. Kompanija trenutno zapošljava više od tri tisuće ljudi u čitavom nizu poslovnih jedinica, uključujući lance hotela u meksičkim Karibima i Donjoj Kaliforniji, turističku agenciju, transportnu kompaniju, avanturistički centar i beach bar. Grupo Lomas glasi za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Meksiku, a nedavno ju je meksički časopis Expansión and Top Companies Consulting uvrstio na listu “Super kompanija za žene u 2021. godini”.


Nickelodeon International je već 41 godinu jedan od omiljenih brendova među djecom i obiteljima širom svijeta. Pored emitiranja televizijskog kanala, kompanija se bavi produkcijom, ali i kreiranjem različitih proizvoda i iskustava. Nickelodeon je dostupan u više od 400 milijuna kućanstava u 170 zemalja svijeta, putem više od 100 lokalnih TV kanala.

Slična pitanja

2 odgovora 217 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...