Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od

Kakvo je iskustvo u Family Hotelu Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala imala glumica Nataša Janjić Medančić sa svojom obitelji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Obiteljski odmor Nataše Janjić Medančić

Ovdje je sve u znaku mora i sve je prilagođeno najmlađim gostima, zabavi i uživanju u krugu obitelji – u novom Family Hotelu Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra s pet zvjezdica uživala je vesela obitelj glumice Nataše Janjić Medančić

Elizabeta Penic / Lollipop-pr

Red bazena, red mora, pa igraonice, animacija, smijeh, veselje… pa sve ispočetka! Glumica Nataša Janjić Medančić sa suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem, 4-godišnjim sinom Tonijem i 2-godišnjom kćerkicom Kajom otkrila je čari Family Hotela Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra gdje je sve prilagođeno obiteljima i mališanima.

”Obiteljski hoteli naša su omiljena destinacija od kada imamo djecu. Falkensteiner hotel Diadora osim što je prekrasan, odlično organiziran i smješten uz samo more, pokriva sve uzraste svojom logistikom - nekoliko igraonica, zabavni bazeni, praktična pomagala za bebe i djecu na svakom koraku, dostupne pelene i hrana tijekom cijelog dana kao i sve što vama i vašoj djeci može pasti na pamet. Uz to što smo zaista vrijeme proveli zajedno u razonodi i divnim sadržajima, animatori i radionice koji su ukrali našu djecu na koji sat, bili su spas za one trenutke koje smo htjeli ukrasti samo za sebe”, rekla je Nataša Janjić Medančić.

Elizabeta Penic / Lollipop-pr

Od sportskih, kulinarskih i znanstvenih akademija do edukacija koje tematiziraju biologiju mora – mališani ovdje kroz igru i pokuse spajaju zabavu i učenje. Family Hotel Diadora nudi i vlastitu čajnu kuhinju Biberonia gdje roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći. Naravno, pri ruci će im uvijek biti i kuhalo na paru, blender, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, mlijeko i čaj 24 sata dnevno. S 232 novouređene sobe i prostranim apartmanima površine od 43 do 56 m², dječjim igralištem na više od 1250 m², novim igraonicama, Valo Jump zonom, kinom i zabavnim Playmobil kutkom, velike i male goste čeka i novi wellness svijet Falky Spa, brojni sportski tereni, vanjski zid za penjanje, bazen s toboganom te lijepo uređen prostor za zabavne igre i bowling u klubu Fortis.

Marija Smiljan od
Ona je meni baš simatična glumica s tom riđom kosom‌

Slična pitanja

1 odgovor 313 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...