154 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris

Kakve je rezultate postigao Falkensteiner Hotels & Residences na natjecanju "Service Champions Austria" 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Stjepan Vuksanović od Stjepan Vuksanović

Na natjecanju Service Champions Austria 2022., austrijski hotel Falkensteiner Hotels & Residences postali su prvaci po osmi puta. Svojim radom i marljivošću su dokazali da imaju najbolju uslugu, a pobjedu su odnijeli u kategoriji hotelskih grupa. Izvršni direktor Otmar Michaeler za medije je rekao kako su tajna njegovog uspjeha i kvalitete rada zaposlenici u Falkensteiner Hotels & Residences. Dodao je i to da uvijek rade na promoviranju osposobljavanja svojih zaposlenika i da utječu na njihovo obrazovanje kako bi mogli postići životno iskustvo koje bi im trebalo pomoći u daljnjem razvoju karijere.

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Falkensteiner je Austrian Service Champion 2022. godina

Osmi put zaredom izabrani su austrijski "Service Champions" - Falkensteiner Hotels & Residences je pobijedio u kategoriji hotelskih grupa i time postao austrijska hotelska grupacija s najboljom uslugom

Odabir nositelja titule "Service Champions Austria" održava se svake godine uz pomoć iskustva gostiju i temelji se na ključnom pitanju jesu li gosti iskusili vrlo dobru uslugu u posljednje tri godine. U tu svrhu prikupljene su i evaluirane procjene 767 poduzeća i 59 sektora od strane 194.000 gostiju. Iskustvo gostiju ispitano je na temelju znanstveno pouzdanog "Service Experience Score"(SES), koji je usko povezan s lojalnošću gostiju. Rangiranje usluga uzima u obzir mišljenja i iskustva sadašnjih i bivših gostiju, pri čemu se posljednji kontakt morao dogoditi prije ne više od 36 mjeseci.

Za tvrtke s iznadprosječnim SES-om to je velika čast, kao i za one koje imaju najviši SES u svojoj industriji. Anketa se provodi pod znanstvenim nadzorom Sveučilišta Goethe iz Frankfurta na Majni i odvija se bez sudjelovanje ocijenjenih tvrtki. Falkensteiner Hotels & Residences postigao je vrhunske rezultate s 1. mjestom u industriji i 11. mjestom u ukupnom poretku.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Otmar Michaeler, izvršni direktor Falkensteiner Michaeler Tourism Group, o nagradi kaže:

"Kvaliteta je, posebno u turizmu, odlučujuća za zadovoljstvo gostiju kao i uspjeh kompanije. A najvažniji faktor kvalitete su naši zaposlenici! Iz tog razloga promoviramo njihovo osposobljavanje i daljnje obrazovanje, kao i njihove karijere od prvog dana uz širok raspon mjera. Prvo mjesto u kategoriji hotela na ovogodišnjim "Service Champions" pokazuje nam da je ovo pravi pristup.“

Fokus razvoja osoblja je na holističkom konceptu obuke i daljnjeg obrazovanja. Pogotovo u području usluga, Falkensteiner Excellence nudi obuku, poznatu i kao F&B Circles, o tome kako postupati s povratnim informacijama gostiju, obuku o proizvodima i još mnogo toga. Osim toga, grupa radi zajedno s turističkim fakultetima i udruženjima kao što su Jeunes Restaurateurs i Leading Hotels of the World.

"Falkensteinerov Quality & People Development Team prati zaposlenike na njihovim radnim mjestima. Osim toga, nudimo brojne treninge i prilagođenu obuku za sve operativne odjele i menadžere, organiziramo umrežavanje i motiviramo naše zaposlenike na sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima", kaže Michaeler.

Mladi talenti često zauzimaju središnje mjesto u Falkensteineru.  Tako će 4. listopada 2022. hotelska grupacija pozvati 'mlade nade' tvrtke u Schlosshotel Velden na dva dana u sklopu događaja pod nazivom Youngstar Team Days. Program uključuje uzbudljive radionice kao i uvodna predavanja zanimljivih ličnosti iz industrije.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Sudjelovanje na državnim i međunarodnim natjecanjima, gdje  zaposlenici mogu odmjeriti snage s kolegama, također se snažno potiče. Simon Wieland, pripravnik u Falkensteiner Schlosshotelu Velden, već je osvojio titulu "Falstaff Rookie of the Year" u kategoriji domaćina 2021. godine. Ove godine on i dvojica kolega iz Falkensteiner Hotela & Spa Carinzia osvojili su zlato u kategoriji usluga na natjecanju JuniorSkills Carinthia te su se plasirali na prvenstvo Austrije.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...