173 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris
uređen od Znatko

Tko 2022. stiže na čelo Falkensteiner Investment (FMTG Invest) platforme?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Anne Aubrunner stiže na čelo Falkensteiner Investment platforme

Ovim potezom iskusna bankarka preuzima vodstvo novoosnovane poslovne jedinice "FMTG Invest"

Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) dovodi financijsku stručnjakinju na čelo svoje digitalne poslovne jedinice FMTG Invest. Anne Aubrunner će biti izvršna direktorica ove investicijske platforme.

Ova iskusna bankarka ima više od 25 godina iskustva u postavljanju i upravljanju poslovnim jedinicama i multidisciplinarnim timovima s fokusom na modele poslovne transformacije, strategije razvoja i razvoj tržišta, uključujući operacionalne prodajne odgovornosti u DACH regiji. Uz to, Aubrunner je članica uprave austrijskog Financijsko-marketinškog udruženja (Finanz-Marketing Verband Österreich) te predavačica i članica nadzornog odbora FHWien za područje održivog financijskog menadžmenta.

Posljednjih godina njezin fokus je bio na razvoju i implementaciji digitalnih end2end portala i njihovoj integraciji sa stacionarnom prodajom u bankama.

Posljednja digitalna investicijska platforma koju je Anne Aubrunner izradila u Austriji i Njemačkoj bila je 2019. nagrađena nagradom German Brand Award u kategoriji Excellent Brands Banking & Financial Services. To ih je 2020. dovelo na drugo mjesto najboljih direktnih banaka Austrije.

Digitalna financijska rješenja su budućnost

"S FMTG Investom lansiramo novi holistički odjel i njegov tim. Posebno smo zadovoljni što smo mogli pridobiti Anne Aubrunner da bude na čelu ovog odjela. Dugogodišnjim iskustvom u financijskoj industriji stekla je strateški know-how i profesionalnu ekspertizu kojima će FMTG Invest voditi u uspješnu budućnost”, izjavio je Otmar Michaeler, CEO  tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

"Digitalna financijska rješenja su budućnost. Stoga se radujem uzbudljivim izazovima i bliskoj suradnji s našim partnerom Conda. Zajedno kroz inovativni pristup želimo udahnut svježi zrak crowd-investment sceni te kreirati ponudu usluga koje su razumljive i cost-effective. Međutim, u tom procesu ne smijemo izgubiti empatiju prema našim klijentima.”, rekla je Anne Aubrunner.

Slična pitanja

1 odgovor
Nino Marić 10.06.2022. pitanje u rubrici Financije od Nino Marić
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...