170 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris

Kakve je rezultate postigao Falkensteiner Hotels & Residences na natjecanju "Service Champions Austria" 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Stjepan Vuksanović od Stjepan Vuksanović

Na natjecanju Service Champions Austria 2022., austrijski hotel Falkensteiner Hotels & Residences postali su prvaci po osmi puta. Svojim radom i marljivošću su dokazali da imaju najbolju uslugu, a pobjedu su odnijeli u kategoriji hotelskih grupa. Izvršni direktor Otmar Michaeler za medije je rekao kako su tajna njegovog uspjeha i kvalitete rada zaposlenici u Falkensteiner Hotels & Residences. Dodao je i to da uvijek rade na promoviranju osposobljavanja svojih zaposlenika i da utječu na njihovo obrazovanje kako bi mogli postići životno iskustvo koje bi im trebalo pomoći u daljnjem razvoju karijere.

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Falkensteiner je Austrian Service Champion 2022. godina

Osmi put zaredom izabrani su austrijski "Service Champions" - Falkensteiner Hotels & Residences je pobijedio u kategoriji hotelskih grupa i time postao austrijska hotelska grupacija s najboljom uslugom

Odabir nositelja titule "Service Champions Austria" održava se svake godine uz pomoć iskustva gostiju i temelji se na ključnom pitanju jesu li gosti iskusili vrlo dobru uslugu u posljednje tri godine. U tu svrhu prikupljene su i evaluirane procjene 767 poduzeća i 59 sektora od strane 194.000 gostiju. Iskustvo gostiju ispitano je na temelju znanstveno pouzdanog "Service Experience Score"(SES), koji je usko povezan s lojalnošću gostiju. Rangiranje usluga uzima u obzir mišljenja i iskustva sadašnjih i bivših gostiju, pri čemu se posljednji kontakt morao dogoditi prije ne više od 36 mjeseci.

Za tvrtke s iznadprosječnim SES-om to je velika čast, kao i za one koje imaju najviši SES u svojoj industriji. Anketa se provodi pod znanstvenim nadzorom Sveučilišta Goethe iz Frankfurta na Majni i odvija se bez sudjelovanje ocijenjenih tvrtki. Falkensteiner Hotels & Residences postigao je vrhunske rezultate s 1. mjestom u industriji i 11. mjestom u ukupnom poretku.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Otmar Michaeler, izvršni direktor Falkensteiner Michaeler Tourism Group, o nagradi kaže:

"Kvaliteta je, posebno u turizmu, odlučujuća za zadovoljstvo gostiju kao i uspjeh kompanije. A najvažniji faktor kvalitete su naši zaposlenici! Iz tog razloga promoviramo njihovo osposobljavanje i daljnje obrazovanje, kao i njihove karijere od prvog dana uz širok raspon mjera. Prvo mjesto u kategoriji hotela na ovogodišnjim "Service Champions" pokazuje nam da je ovo pravi pristup.“

Fokus razvoja osoblja je na holističkom konceptu obuke i daljnjeg obrazovanja. Pogotovo u području usluga, Falkensteiner Excellence nudi obuku, poznatu i kao F&B Circles, o tome kako postupati s povratnim informacijama gostiju, obuku o proizvodima i još mnogo toga. Osim toga, grupa radi zajedno s turističkim fakultetima i udruženjima kao što su Jeunes Restaurateurs i Leading Hotels of the World.

"Falkensteinerov Quality & People Development Team prati zaposlenike na njihovim radnim mjestima. Osim toga, nudimo brojne treninge i prilagođenu obuku za sve operativne odjele i menadžere, organiziramo umrežavanje i motiviramo naše zaposlenike na sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima", kaže Michaeler.

Mladi talenti često zauzimaju središnje mjesto u Falkensteineru.  Tako će 4. listopada 2022. hotelska grupacija pozvati 'mlade nade' tvrtke u Schlosshotel Velden na dva dana u sklopu događaja pod nazivom Youngstar Team Days. Program uključuje uzbudljive radionice kao i uvodna predavanja zanimljivih ličnosti iz industrije.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Sudjelovanje na državnim i međunarodnim natjecanjima, gdje  zaposlenici mogu odmjeriti snage s kolegama, također se snažno potiče. Simon Wieland, pripravnik u Falkensteiner Schlosshotelu Velden, već je osvojio titulu "Falstaff Rookie of the Year" u kategoriji domaćina 2021. godine. Ove godine on i dvojica kolega iz Falkensteiner Hotela & Spa Carinzia osvojili su zlato u kategoriji usluga na natjecanju JuniorSkills Carinthia te su se plasirali na prvenstvo Austrije.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...