62 pregleda
Monika Kiris u rubrici Kućni ljubimci od Monika Kiris

Kako se pripremiti za putovanje na more sa svojim psom? Na što sve moram biti spremna?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Povesti psa sa sobom na more ili ne?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija

Evo o čemu biste trebali voditi računa kada se spremate na ljetnu avanturu sa svojim psom

Ako se pripremate za putovanje na more i želite osigurati bezbrižan boravak kako za sebe, tako i za svog ljubimca, nastavite čitati jer ćemo vam pružiti nekoliko korisnih savjeta koje biste trebali imati na umu.

1. U hladu je spas

Ukoliko vaše vozilo nema klima uređaj, razmislite o vožnji starom cestom prema moru gdje ima više prirodne hladovine i prikladnih mjesta za zaustavljanje jer je vašem psu važno protegnuti šape i obaviti svoje potrebe. Naravno, budite pažljivi da tijekom putovanja popije dovoljno tekućine te ne zaboravite nagraditi njegovo strpljenje s poslasticom te ponijeti njegovu omiljenu dekicu i igračku kako bi se zabavljao.

2. Na moru kao doma

Ako idete u smještaj koji je vaš, vaš je smještaj u tom slučaju dog friendly. No, ako tražite odgovarajući apartman, hotel ili kamp, vaš izbor će zasigurno biti usmjeren prema njihovom stavu prema kućnim ljubimcima. Srećom, sve više mjesta u Hrvatskoj rado prihvaća pse i nudi dodatne pogodnosti i usluge kako bi vaš i boravak vašeg psa učinili opuštenijim.

3. Ljeto ispunjeno aktivnostima

Kod ljetovanja sa psom je vrlo važna lokacija na kojoj ćete zajedno uživati u moru i drugim ljetnim radostima. Iako to neće biti moguće na svakoj plaži, danas na hrvatskoj obali postoje plaže posebno namijenjene psima i njihovim vlasnicima.

Slična pitanja

1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...