Monika Kiris u rubrici Tehnologija od

Kako će organizacija WeAreDevelopers i Infobip surađivati na konferenciji Advanced Technology Days u Zagrebu 2023?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od

Advanced Technology Days

29. i 30. studenog 2023., Cinestar Arena Centar (Zagreb)

Po prvi puta konferencija u kreiranju vrhunskog sadržaja surađuje s WeAreDevelopers, jednom od najvećih svjetskih organizacija za razvojne inženjere, koja jednom godišnje organizira i WeAreDevelopers World Congress, po mnogima najutjecajnije globalno okupljanje developera, koje je u srpnju u Berlinu okupilo više od 15.000 developera iz cijelog svijeta. 

Zahvaljujući ovoj suradnji, sudionici konferencije mogu očekivati još zanimljivih predavanja kao i posebno iznenađenje koje će biti najavljeno uskoro.

Na konferenciji će predstavnici WeAreDevelopers govoriti o ulozi developera u oblikovanju budućnosti poslovanja putem inovacija i disruptivnih tehnologija. Također, bit će održane panel diskusije o aktualnim temama iz tehnološkog svijeta kao što su umjetna inteligencija i kibernetička sigurnost.

Uz predstavnike WeAreDevelopers, jedan od predavača na konferenciji bit će Ivan Burazin, osnivač Infobip Shift konferencije i direktor za developersko iskustvo u Infobipu. Podijeliti će svoje spoznaje o prednostima alata Daytone, čiji je suosnivač. Ovaj alat omogućuje standardizirano razvojno okruženje i olakšava developerima fokusiranje na bitne zadatke i projekte, umjesto gubljenja vremena na zadatke koji nisu direktno povezani s razvojem softvera.

„Kroz proteklih 17 izdanja ATD se transformirao, ali je u srži ostao inženjerska konferencija koja se fokusira na bitno – i za ICT stručnjake i za klijente. Vrhunski predavači koji predstavljaju inovativna rješenja i uspješne priče, otvorene diskusije i neformalni susreti koji povezuju kolege čine ATD konferencijom koja domaću tehnološku zajednicu čini još uspješnijom i povezanijom. Posebno nas veseli što nastavljamo rasti u partnerstvu s WADom koji okuplja developere širom svijeta i dat će sadržaju jednu novu dimenziju“ 

...komentirao je direktor sadržaja konferencije Tomislav Tipurić.

Više o konferenciji pogledajte ovdje, a o kupovini ulaznica možete pročitati ovdje.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...