68 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris

Tko sve dolazi na tehnološku konferenciju Advanced Technology Days 2023?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Redakcija od Redakcija

18. Advanced Technology Days: Konferencija o tehnološkim trendovima koja oblikuju budućnost poslovanja

Na 18. izdanju ove konferencije očekuje se preko 600 sudionika i 60 predavanja na temama kao što su primijenjena umjetna inteligencija, analiza podataka i strojno učenje, cloud infrastruktura, softverski razvoj i kibernetička sigurnost

Publika na prošlogodišnjoj konferenciji
Publika na prošlogodišnjoj konferenciji

Konferencija će se održati u Cinestar Arena Centru u Zagrebu 29. i 30. studenog 2023., okupljajući domaću IT zajednicu, pružajući pregled najnovih tehnoloških inovacija i rješenja te omogućujući diskusije o aktualnim temama. 

Pored predavanja stručnjaka, sudionici će imati priliku za međusobno povezivanje, razmjenu iskustava i stvaranje poslovnih suradnji. Konferencijska predavanja obuhvaćaju pet glavnih programskih smjerova

  • primijenjena umjetna inteligencija, 
  • analiza podataka i strojno učenje, 
  • cloud infrastruktura, 
  • razvoj softvera i 
  • kibernetička sigurnost.

Registracija na prošlogodišnjoj konferenciji
Registracija na prošlogodišnjoj konferenciji

Ovo su samo neka od predavanja koja će se održati na konferenciji:

  • Mario Mustapić (Span) podijelit će svoja iskustva o implementaciji Meta Workplace rješenja u McDonald's, objašnjavajući odabir serverless arhitekture i upotrebu Azure resursa.
  • Omar Kudović, Microsoft MVP u kategoriji Microsoft 365 aplikacije i servisi, predstavit će Microsoft Pureview i njegovu ulogu u upravljanju podacima.
  • Petar Halusek (Repsly) istražit će korištenje umjetne inteligencije u razvojnom procesu, posebno alata poput ChatGPT-a za bolje kodiranje.
  • Wekoslav Stefanovski (Sourcico) će govoriti o prednostima i nedostacima unit testova i kako provjeriti njihovu kvalitetu kroz mutation testiranje.

Konferencija nudi ukupno 60 predavanja, a više informacija o svim predavanjima i predavačima možete pronaći na web stranici.


Kotizacije za konferenciju su dostupne po redovnoj cijeni od 249 EUR + PDV te se preporučuje da zainteresirani sudionici nabave svoje ulaznice što prije.

Organizatori konferencije su MPG, Nephos i Unitfly, a sponzori i partneri uključuju: WeAreDevelopers, Infobip, M-Files, ENNA Grupu i Telemach.

Foto: Lahorka Cvitković / LBS TEAM

+8 glasa
Leonarda Živković od Leonarda Živković
Advanced Technology Days je konferencija osmišljena za okupljanje stručnjaka iz područja IT-a. Održava se 29. - 30.11.2023. u Cinestaru Arene Centar u Zagrebu.

Neki od izdvojenih predavača su Ivan Buzin (CEO Daytona), Damir Dobrić (software inžinjer, Microsoftov partner), Goran Žarinac (senior system inžinjer) i mnogi drugi.

Popis svih predavača možete naći na ovom linku: https://www.advtechdays.com/predavaci/

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...