Dora Dominović u rubrici Odjeća i obuća od
promjena rubrike od Znatko

htjela bi dobru crnu kožnu torbu... da je kvaliteta vrhunska a ne bižuterija .. gdje kupiti takvu kožnu torbicu za žene?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Josipa Šagud od
U potrazi za kvalitetnim torbama, savjetovala bih Vam da svakako pogledate hrvatske brendove Gulliver, Galko, Pelgolo koji imaju veliki izbor torba napravljenih od prave kože. Od njih nisam isprobala baš torbe, ali smo moji bližnji i ja isprobali stvari poput novčanika, remena, cipela, za koje bi se usudila i reći da se koriste i više od torba, te smo bili vrlo zadovoljni sa kvalitetom.  Cijene su šarolike, od cca. 50€ do 200€, a definitivno se isplati pogledati za popuste i slično.

Ako ne želite pravu kožu, ja sam bila zadovoljna s brendovima Danidi i Monart, koji više baziraju proizvodnju na torbice, ali znaju imati u svojoj ponudi pokoju veću torbu ili ruksak.

S druge strane s Guess torbicom  sam bila totalno nezadovoljna, nije prava koža, ali puna cijena joj je bila 100€, a nakon tri nošenja počela se trošiti na rubovima.

*napomena za Pelgolo - čini mi se da imaju puno veći izbor na njihovom štandu u CCW nego na web stranici
Dora Dominović od
guess guess, nema do guess torbica‌
+10 glasa
Adriana Horvat od
odabran od Dora Dominović
 
Najbolji odgovor

Ako ti cijena ne nije problem probaj s Guess torbama, a veći izbor ima u trgovini Peek & Cloopenburg (City Center  one East). Tamo sam vidjela bas veći izbor crnih kvalitetnih torbica, cijena naravno ovisi o modelu, ali za neku normalnu M veličinu je oko 120 eura. Isto u tom rangu su nekako i Galko torbe koje su od prave kože, ali njih možes kupiti samo online ili baš u firmi.

Dora Dominović od
tako je ! ! ! guess guess guess‌

Slična pitanja

1 odgovor 192 👀
2 odgovora 680 👀
1 odgovor 282 👀
1 odgovor 1.3k 👀
3 odgovora 249 👀
1 odgovor 291 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...