84 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Politika od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko
Mi smo već 20-25.g  od 2. svjetskog rata,  naveliko išli raditi kod tih ,,švaba,, nacista - fašista, koji su napravili - Holokaust..itd..itd..30.g. od tog rata sredina 70-tih, kod nas se živjelo do tada -naj boljim standardom života - a, od Domovinskog rata je prošlo 30.g. osobe koje su krajem tog rata imale 15.g. uskoro će i u mirovunu, njihova djeca su punoljetna o ratu čitaju iz knjiga povijesti, a u Medijim se i dan danas častimo riječnokom koji se medijski koristio i 95.g. Tko je naj veči krivac za navedeno stanje - Političari..ili...?? (samo da napomenem, da sam odlikovani sudionik prošlog rata )

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Mehmed Handžić Rasta od Mehmed Handžić Rasta
samo ljubav spaja ! ! ! svi mi krvavi ispod koze nemamo suditi protiv drugog covjeka ... jer grijeh covjecanstva je grijeh i tvoj i moj

i bosanac i srbin i hrvat su covjek ... samo ljubav ih spaja ... neka zajedno se socijalizujemo, neka radimo i neka vodimo mir a nikad vise rat ! ! !
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Bravo - Rasta..vodimo ljubav, a ne rat.!
Borna Matić od Borna Matić
Love is in the air :) (h)

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...