45 pregleda
Monika Kiris u rubrici Zdravlje i medicina od Monika Kiris

Gdje se u Splitu muškarci mogu naručiti za besplatan pregled testisa?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija

"Testiraj testise, brige riješi se"

...moto je pod kojim Poliklinika Affidea Kalajžić u Splitu organizira besplatne preglede testisa kako bi podigla svijest o muškom zdravlju, posebno o raku testisa. Ovi pregledi će se održati 11. studenog od 8:30 do 14:00 sati i zahtijevaju prethodnu rezervaciju

Poliklinika Affidea Kalajžić potiče muškarce na samopregled i ranu dijagnozu karcinoma testisa jer se radi o jednom od najčešćih oblika bolesti kod muškaraca, a rano otkrivanje značajno čini razliku između uspješnog liječenja i ozbiljnih komplikacija.

Ova je inicijativa dio globalnog pokreta "Movember", koji se provodi svake godine u studenom kako bi se osvijestilo o zdravlju muškaraca, prikupila sredstva za borbu protiv raka prostate i neuroloških problema. 

Preglede testisa je moguće rezervirati telefonski na broj +385 21 453 310 ili putem e-mail adrese Poliklinika-kalajzic@affidea.com

Poliklinika Affidea Kalajžić nalazi se na adresi Ul. Moliških Hrvata 4 u Splitu, a dodatne informacije dostupne su na njihovoj web stranici affidea.hr.

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...