191 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Mediji od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko

Zašto po vašem mišljenju - Faktograf ne briše objave na f.b. u kojima se oglašavaju prevare,
koje idu u krajnost , da se u istim objavama , nošalantno prikazuju fotografije - premijera ili predsjednika države ili neke medijski poznate osobe..?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Mario Bedeković od Mario Bedeković
A to su oni fejk oglasi. Mislim da je pisalo već da Facebook to i miče, ali ovi još brže otvaraju nove račune. Problem je sporost Facebookove reakcije jer su zatrpani takvim zahtjevima a nema dovoljno ljudi. Ali nakon nekog vremena maknu takve oglase. Samo ti oglašivači imaju milijune lažnih profila i to je onda vječna borba. :(
+6 glasa
Redakcija od Redakcija

Moguće da je teško nekad dokazati da je objava prevara. Ili da je štetna. Posebno je to teže ako je objavljena u nekom nonšalantnom kontekstu. Facebook bi trebao imati vrlo jake dokaze prije nego što obriše takvu objavu. Je li moguće da ih Faktograf ne pruža Facebooku uvijek? Možda...

Iako Facebook ima politiku protiv objavljivanja lažnih vijesti, štetnog govora i nasilnog sadržaja, itd., pa ako Faktograf ima razloga vjerovati da objava krši tu politiku, slažemo se da bi trebao je prijaviti Facebooku. Ali što će Facebook odlučiti kada pregleda objavu i je li potrebno poduzeti mjere - to ovisi od slučaja do slučaja. Moguće da Facebook ima neke svoje interne razlike. Npr. radi se o plaćenoj reklami koja je kao takva i naznačena, a reklame možda nisu pregledavane od strane Faktrografa.

Web::Edukacija od Web::Edukacija
Pitanje je koji je njihov utjecaj i da li Faktograf samo predlaže Fejsu što da ukloni, a Fejs sam odlučuje ili Faktograf ima izravni utjecaj bez odlučivanja od strane Fejsa.
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Odgovor je takav, kao dasam ga dobio od tih - prevaranata. Kad vam na F.B. - izađe plačena objava, sa fotkom - premijera, i u kojoj se sugerira da nekoj ,,firmi,, - INA - industrija nafte - uplatite 200 e. i dačete za 1.g. zaraditi ,,na dionicama,, - 4.000.e. Umjetnom inteligencijom je napravljeno, tako, da ispada kako premijer hvali takvo ulaganje u tu ,,firmu,, i to se u zadnje vrijeme masovno širi, koriste se razne poznate osobe - koje , kao ,,hvale,, i preporučuju takvo ulaganje. Krenulo se preko - rimca - gen. glavaša - Šprajca - premijera plenkovića - zorana milanovića - Ali, moj zaključak je - ako platite Meti reklamu - istu ne zanima istinitost, več samo - profit.
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Da, odgovor je veze. :(
Znatko od Znatko
Ako se ne slažete s odgovorom, onda nema smisla da je označen kao - najbolji odgovor. Poništavamo odabir najboljeg odabira.
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Vaša - kafana - šank i kasa..tj. u prevodu - možete raditi što želite (ali, samo na ovom portalu) .

Slična pitanja

3 odgovora
25.06.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Mislav69
2 odgovora
Nino Marić 27.12.2022. pitanje u rubrici Mediji od Nino Marić
2 odgovora
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...