Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Politika od
uređen od Znatko
Probajte zamisliti, da su evropa i rusija jena zajednička svjetska ekonomsko politička - platforma. Dali bi bilo ekonomsko - politički jačeg suparnika na svijetu i koje benefite bi imali direktno  svi stanovnici te zajednice..?
Zamisli te jednu zajednicu, od - švedeske - španjolske, - atene - vladivostoka..
Koliko bi nas osobno a posebno industriju  koštao gorivo na benzinskoj - plin - struja..
Koliko milijardi bi se ubacilo u privredu - samo da nije ukrainsko - ruskog rata - kojega nebi ni bilo - da ta ,,imaginarna,, zajednica postoji..

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Ivan Đerek od
Prije svega, bilo bi nam svima manje sukoba i napetosti između tih dviju regija - dva kontinenta! To bi možda smanjilo vojne troškove. Više bi bilo suradnje. Gospodarstvo, trgovina i kultura i procvale.

Europa i Rusija bi imale veći utjecaj na međunarodnoj sceni i mogle bi djelovati zajedno. Ali od toga ništa, to je samo utopijski san. Kako bi uopće one mogle utjecati pozitivno na promjene u svijetu kada su ljudi na tim područjima različiti?!?

Ne znam kako bi riješili problem svačijeg nacionalnog identiteta. I kulture. Nekako mi se čini da bi Rusija i Njemačka borile se za glavnu riječ. Pa onda još utjecaj Amerikanaca... Ajme, tu bi bilo svašta.

Sve je to hipotetski. Ništa od toga. To se može samo sanjati. Isto bi bilo da je pitanje, isto hipotetsko pitanje, unija Europe i Amerike... A gdje je tu još i Velika Britanija? Ma ništa od toga.
Suzanna Marić od
Haha, teško je to zamisliti. Slažem se.‌

Slična pitanja

1 odgovor 563 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...