72 pregleda
Redakcija u rubrici Turizam i putovanja od Redakcija

Koji turistički resort ima Srednja Dalmacija kao NAJBOLJI, NAJLUKSUZNIJI, NAJLJEPŠI...?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

Molum Hotel & Residences je novo i raskošno odredište za odmor koje spaja najbolje od Mediterana, a nalazi se u središtu Dalmacije, tik uz obalu slikovitog mjesta Sv. Filip i Jakov. Ideju ovog luksuznog odmarališta osmislio je hrvatski poduzetnik i investitor Jako Andabak, proširujući turističku ponudu Hrvatske kategorijom 5 zvjezdica. 

Molum Hotel & Residences
Molum Hotel & Residences

Naselje obuhvaća hotel, šest zgrada sa 60 luksuznih rezidencija, plažu, velike bazene, dječji bazen i igralište.

Ovaj projekt nastoji povezati kvalitetnu investiciju s bezbrižnim uživanjem. Trenutno se 60 rezidencija prodaje putem modela servisiranih rezidencija, pružajući minimalni godišnji prinos od 4% u prve četiri godine (do kraja 2027.). 

Molum Hotel & Residences
Molum Hotel & Residences

Ove rezidencije, poput mnogih premium nekretnina u Hrvatskoj, registrirane su u Regent Real Estate Agency, specijaliziranoj agenciji za premium nekretnine.

Prodaja rezidencija odvija se kao etažno vlasništvo, a svaka je opremljena prema najvišim standardima kvaliteta i suvremenom dizajnu. 

Molum Hotel & Residences predstavlja spoj moderne arhitekture, autentičnih lokaliteta i prirodne ljepote.

Rezidencije su integrirane u bogatu mediteransku hortikulturu i prirodni hlad, s uređenom plažom ispred naselja prilagođenom obiteljskom odmoru. Nalazi se u neposrednoj blizini povijesnog centra mjesta i nove marine, na svega 5 minuta hoda od turističkog naselja.

Molum Hotel & Residences
Molum Hotel & Residences

Lokacija odmarališta je idealna, centralna u Dalmaciji, udaljena samo 25 km od Zadra i njegove zračne luke, 50 km od Šibenika, i 2,5 sata vožnje od Zagreba. Građevinski radovi trenutno su u tijeku, a naselje će biti otvoreno u srpnju 2024. godine.

Do tada, sve informacije vezane za ovu atraktivnu investiciju, dostupne su putem Regent agencije za nekretnine te web stranice, kao i Instagram profila.

Foto: Molum Hotel & Residences

Mehmed Handžić Rasta od Mehmed Handžić Rasta
bog dao --- bog uzeo
+5 glasa
Boris Marović od Boris Marović

Po meni najbolji turistički resort na tom području je D-Resort Punta Rata jer je to višestruko nagrađivani resort koji je osvojio brojne nagrade za izvrsnost, uključujući nagradu "Najbolji turistički resort u Hrvatskoj" na World Travel Awards 2022. godine. Ovaj nam resort nudi široku paletu sadržaja i usluga, uključujući luksuzne hotele, privatne vile, spa centar, golf terene, brojne restorane, barove...

Ali... Ako bih proširio popis na preostale, onda bih još dodao i ove luksuzne... The Chedi Luštica Bay u Tučepima, Oazis Beach Resort u Bolu na Braču, Punta Bijoja Resort u Brelima, Maistra Premium Collection Hotela Imperijal u Makarskoj, 

Mehmed Handžić Rasta od Mehmed Handžić Rasta
bog im dao --- ali bog im i uzme
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Ma što pričaš, nema im što Bog uzeti. Najljepši su i luksuzni i neka tako ostane.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...