Redakcija u rubrici Hrana i piće od Redakcija

Kada se održava Vinart Grand Tasting?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

Najznačajniji poslovni vinski događaj u Hrvatskoj – Vinart Grand Tasting, održava se 1. i 2. ožujka 2024. od 12 do 19 sati, u ambijentu Laube, gdje 140 odabranih vinarija s više od 800 etiketa predstavlja idealan uzorak vinskog tržišta Hrvatske. 

Vinart Grand Tasting sjajna je prilika za odabir vina brojnim poslovnim posjetiteljima koji kreiraju nove vinske karte i ponude za nadolazeću turističku sezonu, a kojima je ovaj sajam prvenstveno i namijenjen.

Akreditacije za ugostitelje, sommeliere, F&B managere i distributere je besplatno. Dnevne ulaznice za ostale posjetitelje iznose 35€ na poveznici.


Organizatori savjetuju svim posjetiteljima korištenje pljuvačnica i posuda za izlijevanje, uz napomenu da je korištenje parfema i drugih proizvoda intenzivnog mirisa zabranjeno.

Foto: Vinart

+1 glas
Fatima Kapić od Fatima Kapić
Vinart Grand Tasting je profesionalni sajam vina koji ce se odrzati prvog ozujskoj vikenda 1 i 2 .ozujka. Sudjelovace izlagaci koji su jos prethodno odabrani prema kriteriju kvalitete. Izlagace 100 hrvatskih i 20 inozemnih izlagaca. Bice predstavljeno 800 etiketa koji su uzor vinskog trzista

Ugostitelji, distributerei,F&B menageri, sommelieri ce imati ulaz besplatno ako se registruju na https://grandtasting-vinart.com/press-akreditacije/

Za oatale je cijena karte 35€ i dobijaju vaucer od 5€ za kupnju na pop up vinoteci.

Ove godine ce biti najraskosniji program do sada

Slična pitanja

2 odgovora 125 👀
1 odgovor 302 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...