300 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Obrazovanje od Ivan Gačić

Da li upisati Digitalni Marketing (DM) ili Web Marketing Akademiju (WMA)? Naime, gdje ću dobiti brže i detaljnije znanje o internetskom marketingu? Kod prvih ili kod ovih drugih?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Web::Edukacija od Web::Edukacija

Dragi Neznani Neznalica,

biti ćemo slobodni predstaviti Web Marketing Akademiju kao mjesto gdje ćete zasigurno dobiti kompletno teorijsko i praktično školovanje unutar 100 školskih sati koje dijelimo na 10 predmeta (cjelina) obrađujući sve kutke internetskog marketinga.

Svaki predmet (zasebna cjelina) održava se dva dana, svaki dan po 5 školskih sati od kojih prvi dan obrađujemo teoriju, dok se drugi dan bavimo praktičnim, hands on radom, gdje Vi kao polaznik izlažete svoje primjere iz prakse na kojima se rade vježbe i konkretni projekti.

Način provođenja nastave je vlo dinamičan i svi sudjeluju u diskusijama i izlaganju primjera, postavljanju pitanja, kao i davanju zaključaka. 

Homogene i male grupe predavačima daju više vremena za svakog polaznika ponaosob te je individualan rad uz pristup na nivou Vašeg znanja odlika koju propagiramo. 

Školovanje traje 2 i pol mjeseca što i nije najbrže moguće, a vidimo da tražite nešto brže, no ovo je vrijeme zasigurno potrebno kako bismo temeljito pristupili svakom dijelu internetskog marketinga i pripremili Vas za svijet koji traži eksperte.

Po završetku školovanja dobivate certifikat uz zvanje Specijalist za internetski marketing koji možete upisati u svoju radnu knjižicu te time evaluirati dodatno svoje znanje kojim raspolažete.

Također, osim cjelokupne Akademije, moguće je pohađati samo određeni predmet za koji se želite specijalizirati te Vam predlažemo da pogledate u programu o kojim se poglavljima internetskog marketinga radi.

Predavači su redom mladi specijalisti, kako mi volimo reći, gurui internetskog marketinga, koji su se ovim poslom počeli baviti dok je još bio u povojima i malotko je vjerovao u njegovu budućnost. Svi naši predavači zaposleni su u vodećim hrvatskim tvrtkama koje se bave internetskim marketingom te su iskušali najveće izazove ovoga posla u teoriji, a posebice u praktičnom dijelu koje obogaćuje njihove karijere i doprinosi prepoznavanju njihovih imena i prezimena.

Vjerujemo da i konkurencija ima dobar program, no uzmite u obzir da smo mi na ovom tržištu educiranja o web marketingu pioniri, počevši od konferencija Web::Strategija koje su otvorile nova vrata marketinga, promicale edukaciju kao ključ uspjeha te profiltrirale najbolje od najboljih predavača redovitim anketama sudionika, TOP5 predavače, koji su postali pretedenti prenošenja bogatog znanja i kasnije na Web Marketing Akademiji kao redoviti predavači.

Web Marketing Akademija trenutno upisuje već 11. generaciju polaznika, a predavanja počinju u svibnju.
 

Još bismo izdvojili atmosferu, koja zaokružuje ovo lijepo iskustvo svih polaznika, koja je izuzetno opuštena, iako profesionalna, no trudimo se da nakon napornog dana na poslu sudjelujete na edukaciji uz svježinu razmišljanja zahvaljujući interaktivnim, zanimljivim i nasmijanim predavačima.

Rado bismo s Vama podijelili i prekrasne priče o poznanstvima, prijateljstvima, poslovnim uspjesima, privatnim i poslovnim napredovanjima zahvaljujući Web Marketing Akademiji, no o tome neki drugi put :)

I za kraj, neminovno i neizostavno, cijena. Do 10.04. vrijedi popust od 20% za sve upisnike.

Predlažemo da dobro proučite sve programe te ukoliko se odlučite za naš, biti ćete dobrodošli :)

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...