Ivan Gačić u rubrici Internet od

Može li se i kako dobiti besplatna Uber TAXI vožnja kod nas? Kako se besplatno voziti Uberom? Barem kroz jednu ili dvije vožnje?

Ima li načina za hakiranje Ubera?

Darko Međimurec od
Uber u Hrvatskoj nije došao sa uslugom Uber TAXI gdje surađuje sa lokalnom taxi službom (a znamo i zašto jer su ih prvenstveno radio-taksisti-šahisti dočekali "na nož" što možemo vidjeti po medijima). Tako da Uber TAXI nema ni smisla hakirati niti se besplatno voziti jer ta usluga u Hrvatskoj - ne postoji!!! Barem, ne još...‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Darko Međimurec od
Besplatno se možeš voziti. I to tako da dijeliš drugim korisnicima koji još nisu koristili Uber tzv. referal linkove tj. kodove (hrv. preporuke). Kada se svatko od njih registrira pomoću tvog linka ili koda na Uber - to dobivaš bonus novce za sljedeće vožnje. Prije kada su tek došli u Hrvatsku su za to davali i do 50 kuna po vožnji. Sada možeš dobiti 10 kuna po vožnji.

Aplikacija Uber će ti olakšati slanje pozivnica s referalima (preporukama) i to izravno s tvog popisa kontakata u mobitelu. Pošalješ svojim kontaktima personaliziranu tekstualnu poruku ili e-mail s tom pozivnicom te kad oni kliknu na link preuzeti će Uber aplikaciju i registrirati se po prvi put.

Evo kako to ide po koracima:

1. Da bi pozvao ljude iz kontakata da se prijave za korištenje Uber aplikacije i taxi vožnji, podijeliš pozivnu šifru koju možeš pronaći u svojoj mobilnoj aplikaciji.

2.. Zaradiš nagradu tek kad tvoj prijatelj izvrši određeni broj putovanja i ispuni sve ostale uvjete. Potreban broj putovanja i iznos nagrade za preporuku razlikuje se i ovisi u kojem si gradu.

4. Nakon što ti prijatelj kojem si preporučio Uber završi unaprijed određeni broj putovanja i zadovolji zahtjeve ove ponude s referalima, na svom računu vidjet ćeš nagradu koju možeš iskoristiti već kod sljedeće voženje te tako uštedjeti ili čak možda voziti se besplatno Uber-om. Sretno!
Dina Kljajić od
Naravno da se besplatno ne možeš voziti. Osim ako vožnju plaća netko drugi. ;)
Marin Duganđija od
Nikako - tako je :D

Slična pitanja

1 odgovor 8.3k 👀
1 odgovor 351 👀
1 odgovor 47.6k 👀
1 odgovor 1.5k 👀
Goran Dren 25.03.2016. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Goran Dren
1 odgovor 2.2k 👀
Hrvoje Novak 14.03.2016. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Hrvoje Novak
1 odgovor 752 👀
Robert Mali 30.04.2016. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Robert Mali
1 odgovor 2.9k 👀
1 odgovor 397 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...