730 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Internet od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.1k bodova)

Može li se i kako dobiti besplatna Uber TAXI vožnja kod nas? Kako se besplatno voziti Uberom? Barem kroz jednu ili dvije vožnje?

Ima li načina za hakiranje Ubera?

Darko Međimurec od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.8k bodova)
Uber u Hrvatskoj nije došao sa uslugom Uber TAXI gdje surađuje sa lokalnom taxi službom (a znamo i zašto jer su ih prvenstveno radio-taksisti-šahisti dočekali "na nož" što možemo vidjeti po medijima). Tako da Uber TAXI nema ni smisla hakirati niti se besplatno voziti jer ta usluga u Hrvatskoj - ne postoji!!! Barem, ne još...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.8k bodova)
Besplatno se možeš voziti. I to tako da dijeliš drugim korisnicima koji još nisu koristili Uber tzv. referal linkove tj. kodove (hrv. preporuke). Kada se svatko od njih registrira pomoću tvog linka ili koda na Uber - to dobivaš bonus novce za sljedeće vožnje. Prije kada su tek došli u Hrvatsku su za to davali i do 50 kuna po vožnji. Sada možeš dobiti 10 kuna po vožnji.

Aplikacija Uber će ti olakšati slanje pozivnica s referalima (preporukama) i to izravno s tvog popisa kontakata u mobitelu. Pošalješ svojim kontaktima personaliziranu tekstualnu poruku ili e-mail s tom pozivnicom te kad oni kliknu na link preuzeti će Uber aplikaciju i registrirati se po prvi put.

Evo kako to ide po koracima:

1. Da bi pozvao ljude iz kontakata da se prijave za korištenje Uber aplikacije i taxi vožnji, podijeliš pozivnu šifru koju možeš pronaći u svojoj mobilnoj aplikaciji.

2.. Zaradiš nagradu tek kad tvoj prijatelj izvrši određeni broj putovanja i ispuni sve ostale uvjete. Potreban broj putovanja i iznos nagrade za preporuku razlikuje se i ovisi u kojem si gradu.

4. Nakon što ti prijatelj kojem si preporučio Uber završi unaprijed određeni broj putovanja i zadovolji zahtjeve ove ponude s referalima, na svom računu vidjet ćeš nagradu koju možeš iskoristiti već kod sljedeće voženje te tako uštedjeti ili čak možda voziti se besplatno Uber-om. Sretno!

Slična pitanja

1 odgovor 7.8k pregleda
1 odgovor 2.0k pregleda
Hrvoje Novak 14.03.2016. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Hrvoje Novak [Megaktivan] (12.7k bodova)
1 odgovor 650 pregleda
1 odgovor 2.6k pregleda
1 odgovor 844 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...