363 pregleda
Ivana B. u rubrici Kupovina od Ivana B. [Superaktivan] (2.9k bodova)
promjena rubrike od Znatkica
Gdje bih mogla kupiti ili naručiti svijeće iz domaće proizvodnje koje su ručno rađene i sadrže prirodne i ugodne mirise/arome. Pogotovo bi me zanimalo ako negdje mogu naručiti custom-made mirisnu svijeću!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)

Izrada svijeća po narudžbi moguća je na svijece.net. Gotove svijeće moguće je preuzeti na adresi Klanjčić 40 u Zagrebu, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00. Kontakt e-mail adresa za narudžbe i sva dodatna pitanja je info@svijece.net, a brojevi telefona su 095 505 1666 i 098 733 608. Izrađuju svijeće za sve prigode po željama kupca. 

Imala sam priliku koristiti mirisnu svijeću izrađenu od voska čiji su proizvođači osobe s invaliditetom pod vodstvom Jadranke Lukete Marković. Vjerujem da bi cijela Udruga BINGO pčelarenja u sklopu koje korisnici proizvode svijeće, ali i druge proizvode od voska, bila izuzetno sretna i ponosna da ste kupnjom njihovog proizvoda doprinijeli rastu njihove zajednice. Možete ih kontaktirati na njihovoj Facebook stranici. 

+5 glasa
Ana-Lena od Ana-Lena [Aktivan] (240 bodova)

Pri odabiru kupnje/naručivanja ručno rađenih svijeća nikako ne smijemo izostaviti Craft mirisne svijeće Lukse, koje su inače ručno lijevane i dizajnirane u Osijeku, srcu Slavonije. Kombinacije mirisa su blage i jednostavne, a birati možete između mirisa sandalovine, ruže, ljiljana, koprive, smokve... Također, zbog minimalističkog dizajna lako će se uklopiti u svaki kutak Vašeg doma.Svijeće možete naručiti na stranici webshopa www.e-trgovina.hr te preko Instagram stranice: @luksecandels
Treba spomenuti dugogodišnju tradiciju obitelji Vatovac, koja se već 80 godina bavi ručnom izradom svijeća.Miris varira od lakšeg do težeg, a možemo odlučiti između  arome čempresa, božura, ruže, smokve...Svijeće možete naručiti preko web stranice:www.svijeće-vatovac.hr
Radionica Nerina Candles svijeće izrađuje od prirodnog ˙(sojinog) voska, raznih eteričnih ulja te pamučnih i drvenih fitilja.Neki od naziva svijeća su Citrus Mist, Peppermint Frost, Cotton Blanket, Cocoa Cashmere, Winter Fairytale i Lavander Fields, a pregledati ih možete na stranici webshopa www.nerinacandles.com kao i na društvenim mrežama- Instagram: @nerinacandles i Facebook: @Nerina Candles.

Slična pitanja

4 odgovora 942 pregleda
1 odgovor 445 pregleda
1 odgovor 340 pregleda
2 odgovora 591 pregleda
0 odgovora 116 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...