265 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Internet od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Koji je postupak postavljanja oglasa na web stranicu Njuškalo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Postupak postavljanja oglasa na web stranicu Njuškalo nikada nije bio tako jednostavan kao danas. Danas je dovoljno da imate instaliranu aplikaciju "Njuškalo" na svojem Android ili iOS mobilnom uređaju i da ju otvorite i koristite. Već na prvi pogled uočit ćete sve opcije koje se nude i sve aktivnosti koje možete izvršavati u aplikaciji. Osobno preferiram objavljivanje oglasa koristeći se aplikacijom jer je fotografiranje i biranje slika puno jednostavnije, brže i lakše gotovo ukoliko se koristimo mobilnim uređajem. Uz to što putem aplikacije možete pregledavati druge oglase, možete i postaviti vaš vlastiti klikom na gumb u sredini gdje se dodaje novi oglas. Klikom na taj gumb (plus) aplikacija će vas odvesti u sučelje kamere gdje možete ili slikati vaš proizvod koji želite prodati ili možete odabrati gumb savjeti gdje će vas aplikacija savjetovati o objavljivanju oglasa općenito. Samo postavljanje oglasa je vrlo jednostavno i intuitivno.
+3 glasa
Domagoj F. od Domagoj F. [Superaktivan] (1.7k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Portal www.njuskalo.hr jedan je od najpoznatijih oglasničkih portala u Hrvatskoj.
Pruža vrlo široku lepezu mogućnosti, kategorija i cjenovnih opcija za, primjerice postavljanje oglasa na prioritetnu listu.

Prije nego što započeno, potrebno se registrirati na portal. Možemo i registraciju obaviti putem Facebooka, gdje se Facebook račun povezuje s Njuškalovim.
Nakon logiranja u portal sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ili Facebook računom, možemo nastaviti s oglasom.
Za postavljanje oglasa potrebno je, desno od tražilice na portalu, kliknuti "Predaj oglas". Potrebno je izabrati kategoriju ovisno o tome što oglašavamo. Klikom na "Nastavi" poslani smo na web lokaciju na kojoj postavljamo naslov oglasa, sadržaj, fotografije, link na video i cijenu.
Na dnu, klikom na "Pregledaj prije predaje" možemo vidjeti kako bi oglas izgledao bez da ga objavimo, a ukoliko smo zadovoljni, klikom na plavi gumb "Predaj oglas" naš je oglas objavljen.

Slična pitanja

1 odgovor 348 pregleda
1 odgovor 897 pregleda
2 odgovora 239 pregleda
1 odgovor 89 pregleda
1 odgovor 76 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...