Ivan Gačić u rubrici Filmovi i serije od Ivan Gačić
promjena rubrike od Znatko

Gledam TV serije i filmove online i trebaju mi titlovi na Netflix-u. Gdje se nudi opcija jednostavnog prijevoda sadržaja na druge jezike tj. konkretno na hrvatski jezik?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Lara M. Uremović od Lara M. Uremović
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Svaka TV serija i film na Netflixu ima svoj izbor zvuka i titlova. Netflix trenutno nudi 424 naslova s dostupnim hrvatskim titlovima. Kako biste ih pronašli, sve što treba jest u traku za pretraživanje (koja se nalazi u gornjem desnom kutu ekrana) upisati "audio in croatian" (ukoliko tražite naslove koji nude zvuk sinkroniziran na hrvatski jezik) ili "subtitles in croatian" (ukoliko tražite naslove koji nude hrvatske titlove).

Jednom kada izaberete naslov koji ćete gledati, trebate ga započeti kako biste namjestili željene opcije. U donjem desnom kutu ekrana nalazit će se ikona "audio & subtitles", a nakon što "kliknete" na nju otvorit će se ponuda zvuka i titlova dostupna za taj naslov. Sve što trebate je kliknuti na odabrane! Isto vrijedi i za gledanje Netflixa na aplikaciji za mobitel.

+5 glasa
Ivan Klaić od Ivan Klaić
Nažalost opcija mijenjanja titlova na hrvatski jezik na netflixu je ograničena na 244 naslova do današnjeg dana dakako netflix sam dodaje na sve više filmova tu opciju ali kako stanje stoji mali broj njihove ponude sadrži titlove na stranici hrflix.eu mozete naci popis istih.
A za samo mjenjanje titlova potrebno je pokrenuti željeni film i sad ovisno od uređaja do uređaja na kojem gledate ali trebalo bi tražiti ikonicu slicnu onoj za poruke na android uređajima pokraj koje ce pisati "audio & subtitles.
Lp
Nadam se da je odgovor od pomoći

Slična pitanja

1 odgovor 334 👀
06.01.2022. pitanje u rubrici Filmovi i serije od anonymous
2 odgovora 2.5k 👀
2 odgovora 16.7k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...