205 pregleda
Marketing odjel d.o.o. u rubrici Web Hosting od Marketing odjel d.o.o.
Izvođač nam je izradio i predao gotovu WordPress stranicu. Zanima me da li je potrebno održavanje iste kao što je ažuriranje dodataka i WordPress-a ili će ona kao takva funkcionirati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Tomislav Buza od Tomislav Buza

Iako će stranica kao takva funkcionirati te ukoliko je izvođač sve odradio korektno ne bi trebalo biti nekih problema u radu. No svakako je potrebno naknadno održavanje stranica u obliku ažuriranja samog WordPress sustava  (čije nove verzije danas izlaze skoro na mjesečnoj bazi) te ažuriranja dodataka koji se koriste na vašim stranicama. Osim brige da sama stranica sa svojim elementima uvijek bude up to date bitno je voditi i brigu i o serverskim komponentama koje se koriste za ažuriranje stranica. Iako o tome prvenstveni brinu server admini kod kojih su stranice smještene s vaše je strane bitno da se držite uvijek posljednjih inačica PHP-a, MySql te eventualnih popratnih servisa ako se koriste.

Slična pitanja

1 odgovor
5 odgovora
1 odgovor
Goran Dren 14.03.2014. pitanje u rubrici Internet od Goran Dren
2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...