Lovro Gorup u rubrici Kompanije i karijere od Lovro Gorup
Što je Eurospin i koje su njegove posebnosti? Što sve nudi? Gdje se sve nalazi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+3 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
uređen od Mihaela Blažeka
Eurospin je lanac trgovina koji je specijaliziran za prodaju i svakodnevnu kupnju prehrambenih proizvoda. Jedini je lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo samo svoje proizvode što znači da u trgovinama ne postoje klasične marke proizvoda koje smo navikli viđati na policama klasičnih supermarketa. Tim stručnjaka sam je dizajnirao i odabrao proizvode za svoje kupce. Mreža prodavaonica se kroz godine proširila na cjelokupnu Italiju, pa i Sloveniju, a velik otvorenje u Hrvatskoj dogodilo se 10. rujna 2020. u Velikoj Gorici. Tamo se sada nalazi i trgovina (Ulica dr. Jurja Dobrile 1c).
+3 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Eurospin je lanac diskontnih trgovina koji prodaje prehrambene i neprehrambene proizvode. Ono što je karakteristično za Eurospoin je da prodaje isključivo svoje robne marke (Dexal, Fior di Natura, Near...). 

Eurospin je osnovan u Italiji 1993. godine. Počeli su širiti model ''Pametne kupnje'' u europskim zemljama (zasad su to Slovenija i Hrvatska od 2020. godine). Njihova filozofija Pametne kupnje zasniva se na tome da se uvijek prilagođavaju i slušaju potrebe potrošača. Time oni daju mogućnost bolje promocije domaćim proizvodima. Oni u ponudi imaju više od 2.500 raznovrsnih artikala. U njihovim trgovinama se za sada nalaze odjeli mesnice, pekarnice i delikatesa. Također nude i razne kućanske potrepštine, odjeću, obući i sl.

Prva Eurospin trgovina otvorila se u Zadru 13.8. 2020. godine. Tome otvorenju prisustvovale su mnoge poznate osobe poput Doris Pinčić koja svakodnevno na svojem instagram profilu promovira njihove proizvode. Trgovine su se još otvorile u Požegi i SamoboruA jedno od najvažnijih otvorenja bilo je ono u Velikoj Gorici 10.9.2020. na adresi ulica dr. Jurja Dobrile 1c. 

Eurospin svakodnevno ima akcije svojih proizvoda, ali i razne promocije. Tako često pri kupnji proizvoda iznad 200 kuna poklanja posude za pečenje ili sušila za kosu. 

Izvor:https://www.eurospin.hr/

+1 glas
Magdalena od Magdalena

Eurospin je diskontni lanac koji u svojoj ponudi ima niz prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Njegova posebnost jest da je to jedini lanac diskonta u Europi koji prodaje proizvode isključivo svoje marke. Dakle, ne nude proizvode klasičnih brendova kao što je to slučaj s ostalim lancima trgovina. 

Svoj model poslovanja nazivaju pametnom kupnjom jer kupcima osiguravaju velike uštede pri kupnji. Naglašavaju i kako svoje proizvode prilagođavaju tržištu na kojem se prodaju. Za sad svoje diskonte imaju diljem Italije i Slovenije, a 2020. godine predstavili su se i u Hrvatskoj

Prvi diskont Eurospina u Hrvatskoj otvoren je 10. rujna u Velikoj Gorici, na adresi Ulica dr. Jurja Dobrile 1c.


Izvor: Eurospin

Slična pitanja

1 odgovor 1.6k 👀
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
1 odgovor 284 👀
Ivana Basar 17.09.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivana Basar
3 odgovora 992 👀
1 odgovor 1.0k 👀
Antoneta Hrgović 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Antoneta Hrgović
1 odgovor 673 👀
Ivan Gačić 16.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Ivan Gačić
3 odgovora 771 👀
2 odgovora 534 👀
2 odgovora 2.3k 👀
Augustina Kolak 31.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...