730 pregleda
Marinko Zadro u rubrici Mobitel od Marinko Zadro
promjena rubrike od Znatko
Zašto mislite da je bolje baš kupiti Apple iPhone (bilo koji), a ne neki Android mobitel?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje kupiti iPhone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+24 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Tržište mobitela kao da je oduvijek podijeljeno između ta dva konkurenta: Apple Iphone i Android. Brojne su rasprave i prepucavanja na tu tematiku, ali one su nepotrebne jer su svakako i Apple i Andorid jednako kvalitetne marke mobitela. Stvar je samo u tome što nekome paše i na što je netko navikao. Ja, primjerice, preferiram Android sučelje i njihove mobitele, iako sam u životu imala i Iphone, Mislim da nećete pogriješiti ni sa jednim ni sa drugim mobitelom. Moj savjet je da pogledate nekoliko videa gdje se vide sučelja tih dvaju brenda mobitela i neke karakteristike. Također, predlažem da pročitate i recenzije drugih kupaca.
+21 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir
odabran od Marinko Zadro
 
Najbolji odgovor

U današnje vrijeme, na tržište pristiže sve više i više razno raznih mobitela. Naravno, većina njih bazira se na Android-u, dok su iPhone mobiteli ipak puno rjeđi. Postoji puno različitih teorija i mišljenja zašto su bolji Android telefoni, a zašto Apple-ovi iPhone-i. Naravno, ovdje svatko ima svoje mišljenje i to treba uzeti u obzir, ali isto tako svaka od ovih plpatformi ima svojih pluseva i minuseva.

Meni osobno draži su i intuitivniji za korištenje Android telefoni. No, svejedno mogu istaknuti nekoliko stvari zbog kojih bi bilo bolje ili pametnije kupiti iPhone uređaj. Prije svega, mislim da je glavna prednost iPhone uređaja ta što generalno gledajući dobivaju više nadogradnji software-a negoli to dobivaju Android uređaji, osim zadnje generacije Samsung telefona, ali to je samo nekoliko uređaja, što je gotovo zanemarivo s obzirom na to koliko ima različitih Android telefona. Nadalje, mislim kako iPhone ima nešto kvalitetniju kameru nego velika većina Androida. I za kraj rekao bih da i cijena ovdje dosta govori o tome da su iPhone mobiteli jako kvalitetni i vrijedni kupnje.

+14 glasa
Logan Wayne od Logan Wayne
Evo nekoliko razloga zašto bi netko mogao kupiti iPhone umjesto Android telefona:

1. Korisničko iskustvo: Appleov operativni sustav iOS poznat je po svom intuitivnom sučelju i glatkom korisničkom iskustvu, što može biti važno nekim korisnicima kojima je jednostavnost korištenja i estetski izgled prioritet.

2. Sigurnost i privatnost: Apple ima reputaciju da privatnost i sigurnost shvaća ozbiljno, uz redovita ažuriranja i snažne mjere enkripcije za zaštitu korisničkih podataka.

3. Kvaliteta trgovine aplikacijama: Appleov App Store često ima kvalitetnije aplikacije sa strožim standardima za programere, što može dovesti do pouzdanijeg i uglađenijeg iskustva za korisnike.

4. Integracija ekosustava: Korisnicima koji već posjeduju druge Appleove proizvode poput Maca ili iPada, posjedovanje iPhonea može pružiti besprijekornije i integriranije iskustvo.

5. Odanost robnoj marki: Neki korisnici jednostavno preferiraju Apple marku i kulturu i osjećaju se više usklađenima s vrijednostima tvrtke i filozofijom dizajna.
Marin Duganđija od Marin Duganđija
Da nije ovo možda odgovorio ChatGPT ?!
+6 glasa
Milan Šaljivđija od Milan Šaljivđija

Evo najboljih pet razloga zašto je Android bolji od iPhone mobitela, tako da shvatite da nema ama baš niti jednog razloga zašto je iPhone bolji od Androida:

@pritisaknatlak

E ako Vas sad ovaj video nije uvjerio - onda stvarno ne znam. :D (rofl) :D

Borna Matić od Borna Matić
Hahaha, pratim ovog lika Pritisak na tlak na tiktoku. Lik rastura!

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Saša Radosavljević 18.05.2021. pitanje u rubrici Mobitel od Saša Radosavljević
1 odgovor
Krunoslav Ćosić 25.10.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Krunoslav Ćosić
5 odgovora
Marko Vuljanić 26.11.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Marko Vuljanić
3 odgovora
Marinko Zadro 17.10.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Marinko Zadro
2 odgovora
Zoran Jurić 01.11.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Zoran Jurić
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...