386 pregleda
Marinko Zadro u rubrici Mobitel od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.7k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Zašto mislite da je bolje baš kupiti Apple iPhone (bilo koji), a ne neki Android mobitel?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje kupiti iPhone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.3k bodova)
Tržište mobitela kao da je oduvijek podijeljeno između ta dva konkurenta: Apple Iphone i Android. Brojne su rasprave i prepucavanja na tu tematiku, ali one su nepotrebne jer su svakako i Apple i Andorid jednako kvalitetne marke mobitela. Stvar je samo u tome što nekome paše i na što je netko navikao. Ja, primjerice, preferiram Android sučelje i njihove mobitele, iako sam u životu imala i Iphone, Mislim da nećete pogriješiti ni sa jednim ni sa drugim mobitelom. Moj savjet je da pogledate nekoliko videa gdje se vide sučelja tih dvaju brenda mobitela i neke karakteristike. Također, predlažem da pročitate i recenzije drugih kupaca.
+8 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.5k bodova)
odabran od Marinko Zadro
 
Najbolji odgovor

U današnje vrijeme, na tržište pristiže sve više i više razno raznih mobitela. Naravno, većina njih bazira se na Android-u, dok su iPhone mobiteli ipak puno rjeđi. Postoji puno različitih teorija i mišljenja zašto su bolji Android telefoni, a zašto Apple-ovi iPhone-i. Naravno, ovdje svatko ima svoje mišljenje i to treba uzeti u obzir, ali isto tako svaka od ovih plpatformi ima svojih pluseva i minuseva.

Meni osobno draži su i intuitivniji za korištenje Android telefoni. No, svejedno mogu istaknuti nekoliko stvari zbog kojih bi bilo bolje ili pametnije kupiti iPhone uređaj. Prije svega, mislim da je glavna prednost iPhone uređaja ta što generalno gledajući dobivaju više nadogradnji software-a negoli to dobivaju Android uređaji, osim zadnje generacije Samsung telefona, ali to je samo nekoliko uređaja, što je gotovo zanemarivo s obzirom na to koliko ima različitih Android telefona. Nadalje, mislim kako iPhone ima nešto kvalitetniju kameru nego velika većina Androida. I za kraj rekao bih da i cijena ovdje dosta govori o tome da su iPhone mobiteli jako kvalitetni i vrijedni kupnje.

Slična pitanja

1 odgovor 125 pregleda
1 odgovor 167 pregleda
5 odgovora 438 pregleda
3 odgovora 1.1k pregleda
1 odgovor 258 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.2k pitanja

13.3k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...