864 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Internet od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Kako onemogućiti nekome da me prati na Instagramu? Koji je postupak za micanje osobe s popisa pratitelja na Instagramu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

Traženi je postupak vrlo lagan, brz i jednostavan za napraviti. Prije svega, naravno morate upaliti instagram i ulogirati se na svoj profil. Kada ste na naslovnoj/početnoj stranici, u desnom donjem kutu pritisnite ikonicu svoje profilne slike koja se tamo nalazi te će vas ona odvesti do vašeg profila. Ikonica je vidljiva na fotografiji ispod.

 

Nakon toga otvoriti će vam se vaš profil. Ovdje je potrebno kliknuti na srednju od tri prikazane brojke pri vrhu vašeg ekrana. Ta brojka prikazuje broj vaših pratitelja, a kada je otvorite vidjet ćete kompletan popis.

Kada vam se prikaže popis vaših pratitelja, pronađite osobu koju želite ukloniti s istog, kliknite na njeno ime te odaberite gumb remove/ukloni.

+5 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Postupak uklanjanja vlastitih pratitelja na Instagramu vrlo je jednostavan i brz. Prvo od svega, potrebno je doći na svoj profil i odabrati popis osoba koje Vas prate klikom na brojku pratitelja. Na ekranu će se pojaviti popis svih osoba koje Vas prate. Da biste brže i lakše pronašli osobu za koju želite da Vas više ne prate, koristite tražilicu pri vrhu popisa. Nakon što je osoba pronađena, potrebno je kliknuti na tri uzastopne točkice. Klikom na točkice nudi se opcija uklanjanja pratitelja, a da bi cijeli proces bio uspješan, potrebno je odabrati opciju Ukloni.

+3 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel
Instgram je uveo opciju kojom je olakšao rješavanje ovog problema bez nepotrebnog blokiranja ljudi sa svog instagram profila. Naime, ukoliko želite da vas određena osoba više ne prati, idite u svoj profil, uđite u gornje dijelu ekrana na Pratitelji i unutra će vam kraj svakog pratitelja biti oznaka Ukloni, putem koje ćete pritiskom na nju ukloniti osobu s popisa vaših pratitelja. Da bi lakše našli određenu oosbu koristite tražilicu.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Marinko Zadro 26.09.2020. pitanje u rubrici Internet od Marinko Zadro
1 odgovor
Lovro Gorup 27.09.2020. pitanje u rubrici Internet od Lovro Gorup
2 odgovora
1 odgovor
Lovro Gorup 16.11.2020. pitanje u rubrici Internet od Lovro Gorup
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...