312 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Mobitel od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)

Kako promijeniti Bonbon tarifu? Mogu li to napraviti samostalno ili je potrebno otići u poslovnicu? Mogu li to obaviti samo online putem?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.3k bodova)

Osobno sam dugogodišnji korisnik Bonbon usluga, pa vjerujem da će moj odgovor biti koristan kao onaj "iz prve ruke".

Evo kako sve funkcionira za novog korisnika, već postojećeg korisnika i kako možete svojim potrebama prilagoditi ono što se nudi u Bonbon-u:

Ako ste korisnik neke druge mreže, nakon prekida ugovora (ili po isteku ugovora) sa svojom trenutnom mrežom, možete preći u Bonbon tako da odete u poslovnicu, ali možete sve obaviti i online. Dovoljno je da odete na stranicu BonBon-a ( https://www.bonbon.hr/ ) te odaberete želite li koristiti bonove ili biti na pretplati. Ispunite sve tražene osobne podatke i želite li račun primati elektronskim putem i to je,u principu, to.

Ako ste korisnik Bonbon-a, možete skinuti Bonbon-ovu aplikaciju na svoj pametni uređaj te putem iste pratiti svoju potrošnju, mijenjati pakete usluga ako ste na pretplati i slično.

Ja sam osobno jako zadovoljna Bonbon-om jer svaki mjesec postoji mogućnost kombiniranja minuta,poruka i interneta (odnosno gigabajta). To znači da možete samostalno kombinirati koliko čega želite, a ono što ne iskoristite, ostaje vam kao svojevrstan bonus za idući mjesec. 

Slična pitanja

1 odgovor 1.0k pregleda
2 odgovora 2.6k pregleda
1 odgovor 1.4k pregleda
3 odgovora 230 pregleda
2 odgovora 192 pregleda
2 odgovora 119 pregleda
1 odgovor 136 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...