Kako mogu promijeniti tarifu na A1?

612 pregleda
Ivana B. 06.09.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Ivana B. [Superaktivan] (2,784 bodova)
15.09. promjena rubrike od Znatko

Kako mogu promijeniti svoju tarifu na A1 ako sam manje od godinu dana na trenutnoj tarifi koja mi više ne odgovara - trebam li čekati prekid ugovora ili mogu odmah promijeniti tarifu (bez dodatne naplate)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Magdalena 24.09.2020. odgovor od Magdalena [Superaktivan] (4,208 bodova)

Na službenim stranicama A1 stoji kako je moguće preći na novu ponudu ako ste pod ugovornom obvezom, ali se u tom slučaju ugovorna obveza prenosi. Osim toga, navode kako u slučaju da se pojavi želja za promjenom tarife prije isteka ugovorne obveze, korisnik to može učiniti. Ako se pritom želi produljiti ugovor, promjena tarife se može izvršiti bez naplate no ako se ugovor ne produžuje, druga tarifa se može dobiti tek nakon isteka ugovorne obveze. U potonjem slučaju radilo se o primjeru prelaska sa skuplje na nižu tarifu pa ako to kod vas nije slučaj, vjerojatno bi najbolje bilo pitati u nekom od njihovih centara ili se obratiti njihovoj podršci, gdje se vrlo lako može doći do odgovora. 

Slična pitanja

2 odgovora 602 pregleda
1 odgovor 170 pregleda
1 odgovor 746 pregleda
3 odgovora 147 pregleda
1 odgovor 15,620 pregleda
Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada nudi ZANIMLJIVA pitanja s puno odgovora, a opcija "NOVO!" u gornjem glavnom izborniku NEDAVNA pitanja i odgovore.

Gdje pratiti Znatka?

...