521 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
Isplati li se kupiti Kiehls adventski kalendar budući da košta 695 kn? Jesu li proizvodi koji se nalaze unutra kvalitetni?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Kiehl's adventski kalendar je simpatični kalendar sa prozorčićima iza kojih se krije pojedinačni proizvod. Ne znate unaprijed što ćete dobiti u ovom kalendaru pa je zbog toga i uzbudljiv, ali i riskantan ukoliko ciljate na određenu stvar iz njihove kolekcije. 

Ukoliko želite kupiti samo nekoliko stvari Kiehl's-a, a znate koje su, onda bi bilo bolje da izbjegavate kupnju ovog kalendara. 

Ali ako nemate točnu želju te listu njihovih proizvoda i želite isprobati puno toga, ovaj kalendar će Vam odlično doći jer su neki proizvodi i u putnim pakiranjima pa možete lako odlučiti pašu li vam ili ne.

Također, ovaj primamljiv kalendar je dobar poklon za Božić, a osobito ako znate da ta osoba voli marku Kiehl's. O kvaliteti je teško pričati jer je svačija koža drugačija pa tako ne reagiraju svi isto na pojedine proizvode. 

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
3 odgovora
2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...