Lovro Gorup u rubrici Odjeća i obuća od
promjena rubrike od Znatko
Valja li Lupilu odjeća iz Lidla?
Ana Primorac od
ja ti ne bi preporučila da kupuješ odjeću u lidlu već samo hranu. za odjeću kupovati posjeti arenu, avenue mall, west gate itd‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Lupilu, osim što nudi širok asortiman odjeće, proizvodi i pelene, kozmetiku i hranu za djecu. Kvaliteta Lupilu odjeća za djecu u pozitivnom je smislu nesrazmjerna cijeni- po vrlo povoljnim cijenama moguće je kupiti odjeću za djecu svih uzrasta (od rođenja do predškolskog uzrasta), a kvaliteta iste ostane jednaka i nakon desetak pranja. Osim toga, Lupilu proizvodi nisu napravljeni od konzervansa, parfema i boja zbog čega ne uzrokuju iritacije na koži djeteta. 

Može se pronaći i odjeća koja je napravljena od bio-pamuka, a vrlo je mekana i udobna, bez štetnih tvari. Svi su odjevni komadi, koje sam ja kupovala i koristila, pamučni, prozračni i komforni. 

Na Lidl stranici postoji kalkulator za izračunavanje odgovarajuće veličine odjeće, tako da kupovanje iste nije okvirno

Budući da se Lupilu odjeća prodaje po niskim cijenama (često bude i na sniženjima), a sva djeca bez problema mogu provesti cijeli dan u Lupilu odjeći zbog njezine udobnosti, potrebno je brzo reagirati i obaviti kupnju u Lidlu zbog velikih pomama za ovim proizvodima. 

+5 glasa
Mihaela Blažeka od
Za svoju cijenu, Lidl doista ima prilično kvalitetnu odjeću. No, jedan od problema kod kupovanja odjeće u Lidl-u je to što je često sve izloženo tako da je bačeno na hrpu i često je sve pomiješano pa je teško naći pravu veličinu. Za pomiješanost vrlo vjerojatno nisu krivi djelatnici prodavaonice, nego sami kupci, ali svejedno bi se trebao smisliti nekakav bolji "sistem".

Isto tako, nemate mogućnost isprobavanja odjeće što je veliki minus kod kupovanja odjeće.

No, sve u svemu, ako vam ne smeta to što je odjeća na hrpama i ako možete procijeniti svoju veličinu samo okvirno - onda svakako preporučam da uzmete u obzir Lidl-ovu odjeću.

Slična pitanja

2 odgovora 7.4k 👀
1 odgovor 702 👀
13 odgovora 1.9k 👀
3 odgovora 3.8k 👀
1 odgovor 1.2k 👀
5 odgovora 919 👀
1 odgovor 170 👀
3 odgovora 905 👀
1 odgovor 2.4k 👀
9 odgovora 4.9k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...