220 pregleda
Marko Radić u rubrici Obrazovanje od Marko Radić [Ekstraktivan] (6.9k bodova)
Kakav je to Eduza.hr projekt, što je Eduza Show i o čemu se tu radi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Magdalena od Magdalena [Superaktivan] (4.8k bodova)
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor

Eduza.hr je baza edukativnih sadržaja u nastajanju, koju će lansirati tvrtka Logit internet usluge d.o.o. Kako sami navode, cilj ovog projekta je spojiti ljude koji žele naučiti nešto novo ili proširiti već postojeće znanje te tako doći do profesionalnog napretka, s vrhunskim edukatorima koji djeluju na području naše države. 

Njihove usluge u sklopu ovog projekta podrazumijevaju olakšani pronalazak novih klijenata edukatorima te olakšani odabir adekvatne edukacije klijentima. Osim toga, klijenti će pomoću njihove posredničke uloge moći ostvariti uštede, a edukatori proširiti svoje poslovanje. 

Kao uvid u tip edukacije koji će se nuditi putem ove baze, objavljuju video podcast dva puta tjedno u kojem kreatorica projekta razgovara sa stručnjacima za poslovnu edukaciju. Osim toga, pišu i članke na blogu u kojima opširnije opisuju naum svog projekta te odgovaraju na konkretna pitanja vezana uz digitalnu edukaciju.


Izvor: Eduza.hr

+11 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.3k bodova)

Eduza.hr je projekt kojem je u cilju stvoriti bazu edukativnih programa. To je platforma namjenjena ljudima koji su željni stjecanja novih znanja ili za one koji se zele unaorijediti u svom poslu. Tim Eduza.hr okuplja polaznike i edukatore (vršitelje poduka) kako bi uspješno stvorili i proširili bazu poslovnih edukacija na teritoriju Hrvatske.

Polaznici će biti u mogućnosti uključiti se u edukativne programe koji im najviše odgovaraju, dok će edukatori moći ponuditi svoje programe.

Ovo je njihova Facebook stranica na kojoj možete pratiti razvoj Eduze: https://www.facebook.com/eduzahr/

 

Izvor: https://www.eduza.hr/

Slična pitanja

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...