674 pregleda
Ivana Horžić u rubrici Odjeća i obuća od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koliko koštaju i gdje kupiti zimsku jaknu a da je dobre kvalitete?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.4k bodova)
odabran od Ivana Horžić
 
Najbolji odgovor

Ima mnogo mjesta na kojima se mogu naći kvalitetne jakne, a da im cijena nije astronomska. To mogu potvrditi za Zagreb pa bih navela nekoliko mjesta u kojima sam i sama kupovala zimsku odjeću tog tipa, bilo kaputi, tople pernate jakne ili nešto u tom rangu.

Svakako bih preporučila obilazak obližnjih second hand i outlet dućana. Textile house je, po mom mišljenju, "prva postaja" koju biste trebali obići, ako vam ne smeta korištenje rabljenje odjeće. Osobno sam kupila dvije jakne u ovom dućanu, a neke koje sam vidjela su bile i potpuno nove sa etiketom. Važno je samo da si uzmete vremena da dobro "prekopate" dućan i provjerite svaki komad odjeće (u ovom slučaju jaknu), kako biste vidjeli ima li oštećenja. Cijene mogu varirati, ali za 100-150 kuna biste oogli naći kvalitetnu jaknu (kada je postavljenja nova kolekcija odjeće u trgovini). Ako želite čekati popuste (svi artikli po 15, 10, 7, 5 ili 3 kune), budite spremni na to da možda nećete naići na najljepše jakne jer se izbor u tom periodu drastično suzi. Textile house trgovina ima diljem Hrvatske, pa je i to prednost.

Ako tražite novu jaknu, preporučila bih da obiđete Importane centar na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Prije dvije godine tamo sam kupila jednu debelu jaknu sa kapuljačom koju ću zasigurno nositi još puno godina, a platila sam ju (ako se dobro sjećam) 300 ili 400 kuna. U Importane centru se nalazi puno takvih dućana pa predlažem obilazak svih.

Ako govorimo o kaputima, moj prijedlog je da navratite u C&A. Prije puno godina (ni ne sjećam se više koliko), tamo sam kupila kaput koji nosim još i danas, a izgleda kao i prvoga dana kad je kupljen. Cijene se iskreno ne sjećam, ali znam da često imaju dobre jakne i kapute. Ako idete u C&A u City Centru, otiđite kada je rođendan City Centra ili kada imaju popuste srijedom. U skoro svim dućanima su popusti 20% pa tako možete i uštedjeti.

+5 glasa
Iva Murat od Iva Murat [Turboaktivan] (26.5k bodova)

Ove godine sam zimsku jaknu kupila u Reserved u Arena Centru za 400 kuna. Još ju nisam imala prilike nositi, ali mislim da je jako topla i kvalitetna pa ću ju sigurno imati nekoliko godina. Mislim da je i cijena prihvatljiva, pogotovo zato što je to bila nova kolekcija.

Preporučila bih i H&M gdje se cijene kreću od oko 300 kuna, a po sličnim cijenama ženske jakne mogu se pronaći i u C&A. U Sinsayu također možete pronaći zimske jakne po cijeni od 220 kuna.

+3 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.6k bodova)

Vrlo često zimsku jaknu kupujem u Zari, gdje su još uvijek pristupačne cijene, a kvaliteta je iz mog iskustva odlična. Jakne prate svjetske trendove te će izdržati nekoliko sezona. Tople su i udobne. 

Prije sam jakne kupovala u Mangu, no u posljednjih nekoliko godina su drastično dignuli cijene kolekcija tako da sam prešla većinom u Zaru. Naravno i u Zari se mogu pronaći precijenjeni komadi, no zato volim stvari kupovati na popustu koje Zara u zadnje vrijeme često organizira.

Također bi pohvalila kvalitetu jakni iz H&M-a, no oni imaju vrlo klasične komade jakni i kaputa. Također mi mogu trajati nekoliko sezona i vrlo su povoljne.

Slična pitanja

2 odgovora 10.1k pregleda
3 odgovora 330 pregleda
2 odgovora 245 pregleda
2 odgovora 878 pregleda
3 odgovora 442 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...