940 pregleda
Ivana Horžić u rubrici Odjeća i obuća od Ivana Horžić (17.6k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koliko koštaju i gdje kupiti zimsku jaknu a da je dobre kvalitete?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović (22.3k bodova)
odabran od Ivana Horžić
 
Najbolji odgovor

Ima mnogo mjesta na kojima se mogu naći kvalitetne jakne, a da im cijena nije astronomska. To mogu potvrditi za Zagreb pa bih navela nekoliko mjesta u kojima sam i sama kupovala zimsku odjeću tog tipa, bilo kaputi, tople pernate jakne ili nešto u tom rangu.

Svakako bih preporučila obilazak obližnjih second hand i outlet dućana. Textile house je, po mom mišljenju, "prva postaja" koju biste trebali obići, ako vam ne smeta korištenje rabljenje odjeće. Osobno sam kupila dvije jakne u ovom dućanu, a neke koje sam vidjela su bile i potpuno nove sa etiketom. Važno je samo da si uzmete vremena da dobro "prekopate" dućan i provjerite svaki komad odjeće (u ovom slučaju jaknu), kako biste vidjeli ima li oštećenja. Cijene mogu varirati, ali za 100-150 kuna biste oogli naći kvalitetnu jaknu (kada je postavljenja nova kolekcija odjeće u trgovini). Ako želite čekati popuste (svi artikli po 15, 10, 7, 5 ili 3 kune), budite spremni na to da možda nećete naići na najljepše jakne jer se izbor u tom periodu drastično suzi. Textile house trgovina ima diljem Hrvatske, pa je i to prednost.

Ako tražite novu jaknu, preporučila bih da obiđete Importane centar na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Prije dvije godine tamo sam kupila jednu debelu jaknu sa kapuljačom koju ću zasigurno nositi još puno godina, a platila sam ju (ako se dobro sjećam) 300 ili 400 kuna. U Importane centru se nalazi puno takvih dućana pa predlažem obilazak svih.

Ako govorimo o kaputima, moj prijedlog je da navratite u C&A. Prije puno godina (ni ne sjećam se više koliko), tamo sam kupila kaput koji nosim još i danas, a izgleda kao i prvoga dana kad je kupljen. Cijene se iskreno ne sjećam, ali znam da često imaju dobre jakne i kapute. Ako idete u C&A u City Centru, otiđite kada je rođendan City Centra ili kada imaju popuste srijedom. U skoro svim dućanima su popusti 20% pa tako možete i uštedjeti.

+5 glasa
Iva Murat od Iva Murat (33.8k bodova)

Ove godine sam zimsku jaknu kupila u Reserved u Arena Centru za 400 kuna. Još ju nisam imala prilike nositi, ali mislim da je jako topla i kvalitetna pa ću ju sigurno imati nekoliko godina. Mislim da je i cijena prihvatljiva, pogotovo zato što je to bila nova kolekcija.

Preporučila bih i H&M gdje se cijene kreću od oko 300 kuna, a po sličnim cijenama ženske jakne mogu se pronaći i u C&A. U Sinsayu također možete pronaći zimske jakne po cijeni od 220 kuna.

+3 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić (37.1k bodova)

Vrlo često zimsku jaknu kupujem u Zari, gdje su još uvijek pristupačne cijene, a kvaliteta je iz mog iskustva odlična. Jakne prate svjetske trendove te će izdržati nekoliko sezona. Tople su i udobne. 

Prije sam jakne kupovala u Mangu, no u posljednjih nekoliko godina su drastično dignuli cijene kolekcija tako da sam prešla većinom u Zaru. Naravno i u Zari se mogu pronaći precijenjeni komadi, no zato volim stvari kupovati na popustu koje Zara u zadnje vrijeme često organizira.

Također bi pohvalila kvalitetu jakni iz H&M-a, no oni imaju vrlo klasične komade jakni i kaputa. Također mi mogu trajati nekoliko sezona i vrlo su povoljne.

Slična pitanja

2 odgovora
Ivan Gačić 02.10.2020. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Ivan Gačić (8.6k bodova)
4 odgovora
2 odgovora
Antoneta Hrgović 12.10.2020. pitanje u rubrici Stanovanje od Antoneta Hrgović (22.3k bodova)
2 odgovora
Antoneta Hrgović 21.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Antoneta Hrgović (22.3k bodova)
2 odgovora
Ivana B. 13.09.2020. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Ivana B. (3.9k bodova)
3 odgovora
Sandra Vukov 17.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Sandra Vukov (18.9k bodova)
2 odgovora
Ivana B. 17.09.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivana B. (3.9k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...