212 pregleda
Znatkica u rubrici Zabava od Znatkica
uređen od Znatkica

Kako organizirati virtualni tulum (zoom party s ekipom) za vrijeme izolacije ili karantene zbog korone?

PS. Pitanje je za možebitni lock-down (karantena; masovna primorana izolacija) zbog korone koja bi nam se mogla (ali i ne mora) dogoditi.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Party možeš napraviti putem zoom-a, MS Teamsa i raznih drugih aplikacija. Svakako je bitno da se sa prijateljima dogovoriš što njima najviše odgovara. 

Bitno je da najprije napraviš popis svih prijatelja koje želiš da prisustvuju virtualnom tulumu. Obavijesti sve prijatelje na vrijeme. Pitaj ih u koje vrijeme im najbolje odgovara, putem koje platforme, te imaju li i oni prijedloge osoba za koje žele da dođu.

Možeš organizirati i party za sve one koji žele doći. To možeš napraviti tako da ti osobno odlučiš kada želiš imati party, i putem čega. Nakon toga na nekoj društvenoj mreži, Instagram, Tik-Tok ili neka koju ti smatraš najboljom objaviš kada i gdje će se održati party i ostaviš im link putem kojeg se oni priključe. To je super prilika za upoznavanje novih ljudi, ali i druženje s prijateljima u ovo doba korone. 

Ipak imaj na umu da ovo može poći i po zlu ukoliko svi slušaju različitu glazbu, imaju različite interese, pa se pobrini da ti puštaš glazbu ili se međusobno dogovorite kada će se što slušati, isto tako se pobrini da imaš dobru internetsku vezu.

Mislim da je ovo najvažnije za dobru organizaciju virtualnog tuluma, a ostalo će se sve dogovarati na tulumu. 

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...