95 pregleda
Znatkica u rubrici Zabava od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)
uređen od Znatkica
Kako se pripremiti i srediti za virtualnu online zabavu tj. virtualni zoom tulum?

PS. Pitanje je za možebitni lock-down (karantena; masovna primorana izolacija) zbog korone koja bi nam se mogla (ali i ne mora) dogoditi.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)

Najprije se svakako pobrini da imaš prostoriju u kojoj ti nitko neće smetati i da ćeš se moći opustiti, plesati i pjevati s prijateljima koji su s druge strane ekrana. 

Provjeri internetsku vezu (da ti ne bi prekinulo u najbolje trenutku party-a), također provjeri da su zvučnici uključeni, pripremi si punjače za sve uređaje...

Pripremi si nešto za piti tako da ne moraš odlaziti u sred party-a po piće. Također uzmi si i neke grickalice/hranu jer s obzirom da je party online možeš si pripremiti sve ono što ti najviše voliš jesti i piti.

Što se tiče sređivanja, možeš se naravno srediti. Jer iako si doma to ti je super prilika da se malo opustiš, urediš, jet tko zna kada ćeš opet imati priliku. Također možeš i obuči pidžamu, a i dalje biti kul jer si kod svoje kuće, isključivo sa svojim društvom i neće biti čudnih pogleda sa strane od drugih ljudi. 

Ukoliko dođe do toga svakako ti želim da se zabaviš i provedeš najbolje moguće na virtualnom tulumu!

+1 glas
Maša Lukić od Maša Lukić [Aktivan] (360 bodova)
Smjestiti se u najudobniju prostoriju za zabave u vašoj kući ili stanu, osigurati odličnu internet vezu, pojačati i dobro namjestiti zvučnike da se svi možete ćuti, lijepo se srediti i najvažnije pripremiti hranu i piće koju vi želite jer je zabava online i nemorate paziti na tuđe ukuse i preferencije već samo na vlastite. nakon što ste odradili sve navedeno vrijeme je za užitak i zabavu sa prijateljima i/ili kolegama.

Slična pitanja

2 odgovora 1.5k pregleda
4 odgovora 324 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...