Znatkica u rubrici Zabava od Znatkica
uređen od Znatkica
Kako se pripremiti i srediti za virtualnu online zabavu tj. virtualni zoom tulum?

PS. Pitanje je za možebitni lock-down (karantena; masovna primorana izolacija) zbog korone koja bi nam se mogla (ali i ne mora) dogoditi.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Najprije se svakako pobrini da imaš prostoriju u kojoj ti nitko neće smetati i da ćeš se moći opustiti, plesati i pjevati s prijateljima koji su s druge strane ekrana. 

Provjeri internetsku vezu (da ti ne bi prekinulo u najbolje trenutku party-a), također provjeri da su zvučnici uključeni, pripremi si punjače za sve uređaje...

Pripremi si nešto za piti tako da ne moraš odlaziti u sred party-a po piće. Također uzmi si i neke grickalice/hranu jer s obzirom da je party online možeš si pripremiti sve ono što ti najviše voliš jesti i piti.

Što se tiče sređivanja, možeš se naravno srediti. Jer iako si doma to ti je super prilika da se malo opustiš, urediš, jet tko zna kada ćeš opet imati priliku. Također možeš i obuči pidžamu, a i dalje biti kul jer si kod svoje kuće, isključivo sa svojim društvom i neće biti čudnih pogleda sa strane od drugih ljudi. 

Ukoliko dođe do toga svakako ti želim da se zabaviš i provedeš najbolje moguće na virtualnom tulumu!

+1 glas
Maša Lukić od Maša Lukić
Smjestiti se u najudobniju prostoriju za zabave u vašoj kući ili stanu, osigurati odličnu internet vezu, pojačati i dobro namjestiti zvučnike da se svi možete ćuti, lijepo se srediti i najvažnije pripremiti hranu i piće koju vi želite jer je zabava online i nemorate paziti na tuđe ukuse i preferencije već samo na vlastite. nakon što ste odradili sve navedeno vrijeme je za užitak i zabavu sa prijateljima i/ili kolegama.

Slična pitanja

1 odgovor 525 👀
2 odgovora 199 👀
1 odgovor 399 👀
1 odgovor 680 👀
2 odgovora 221 👀
2 odgovora 1.9k 👀
4 odgovora 686 👀
Christina Khouri 29.11.2020. pitanje u rubrici Zabava od Christina Khouri
1 odgovor 193 👀
1 odgovor 241 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...