1.1k pregleda
Znatkica u rubrici Internet od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)

Gdje besplatno ima TV na internetu za online gledanje?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)

Svaki televizijski kanal danas ima svoju stranicu na internetu. Na njima oni nude koje sve kanale oni imaju (npr. RTL,RTL 2 su skupa). Isto tako na njihovim stranicama se može pronaći TV program. 

Nova TV iHRT imaju svoje stranice na internetu na kojima nude mogućnost gledanja propuštenih emisija, serija i slično. Tamo se može odabrati određena epizoda i gledati. Isto tako se mogu pogledati i sve epizode.

RTL po meni ima najbolju stranicu jer ona nudi sve kao i Nova TV, ali i gledanja uživo svih njihovih programa na njihovoj stranici. A posebno je zanimljivo i to da imaju razne filmove koji su bili prikazivani na RTLu i sada se i oni mogu pogledati na njihovoj stranici. Cijela njihova stranica se zove RTL Play, a moguće je skinuti i aplikaciju na mobitel. 

Sve gore navedeno se može pronaći i na YouTubeu na njihovim stranicama, ali i isto tako kod nekih drugih korisnika koji su objavljivali njihov sadržaj. Ukoliko se sadržaj gleda kod drugih korisnika treba se pripaziti da je on  cijeli, jer puno puta serija bude stavljena na kanal do pola. 

Isto tako postoje i razne stranice na Googleu koje po meni nisu najbolje rješenje jer se na taj način može dobiti puno raznh virusa na uređajima ili jednostavno sadržaj jako šteta.

Slična pitanja

5 odgovora 6.6k pregleda
1 odgovor 14.2k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...