Znatkica u rubrici Internet od
promjena rubrike od Znatko

Kako gledati hrvatsku televiziju HRT na internetu?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako preko interneta gledati televiziju (TV)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+33 glasa
Mihael Fernežir od

HRT se preko interneta može gledati na nekoliko načina, od kojih je samo jedan svima dostupan.

Taj jedan, glavni način gledanja koji je dostupan svima je platforma HRTi. Ta platforma, kao i svaka druga zahtjeva da se registrirate. To možete napraviti koristeći svoju e-mail adresu ili pak koristeći svoj Facebook račun preko kojeg ćete se povezati i spojiti na HRTi platformu. Link na platformu: https://hrti.hrt.hr/home . Na slijedećoj slici možete vidjeti popis TV i radio programa koje možete pratiti preko HRTi platforme.

Drugi način za gledanje HRT-ovih programa putem interneta je platforma, odnosno aplikacija vašeg davatelja tv usluga. Odnosno ako ste pretplaćeni na neku mrežu kao što su A1 i Hrvatski Telekom, onda imate mogućnost gledanja njihove TV za van aplikacije. Ako ste korisnik A1 fiksnih usluga bit ćete u mogućnosti pristupiti aplikaciji A1 tv za van, a ako koristite televiziju od HT-a, onda ćete biti u mogućnosti koristiti njihovu Maxtv to go platformu. Što se tiče programa na ovim aplikacijama, oni ovise o paketima na koje ste pretplaćeni, no HRT-ovi programi uvijek će vam biti dostupni. Ispod možete vidjeti slike iz navedenih aplikacija.

+22 glasa
Magdalena od

HRT se putem interneta može pratiti preko njihove platforme HRTi. Za pristup platformi potrebno je registrirati se pomoću svog Facebook računa ili email adrese. Uz HRT-ove TV programe, na platformi se mogu slušati i njihove radio stanice. 

Uz prijenos svojih programa uživo, tu se mogu pratiti i brojne serije, emisije i filmovi na zahtjev. Može se pogledati i kompletan dnevni program svih HRT-ovih programa, kako bi znali što nas čeka.

+10 glasa
Sarah Rončević od

Hrvatsku televiziju HRT moguće je online preko interneta gledati potpuno besplatno. Jedan od načina je preko HRTi aplikacije ili stranice https://hrti.hrt.hr/mobile. Za to je potrebno registrirati se te je moguće HRT programe (HRT1, HRT2, HRT3 i HRT4) gledati preko mobitela, tableta, laptopa ili smart TVa (u slučaju da želite pogledati propuštene emisije).

Slična pitanja

3 odgovora 13.3k 👀
2 odgovora 74.8k 👀
Znatkica 28.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Znatkica
3 odgovora 3.6k 👀
Michelle Koprivnjak 30.11.2020. pitanje u rubrici Mediji od Michelle Koprivnjak
1 odgovor 1.2k 👀
2 odgovora 1.6k 👀
1 odgovor 498 👀
2 odgovora 822 👀
2 odgovora 875 👀
5 odgovora 21.3k 👀
1 odgovor 2.4k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...