15.3k pregleda
Znatkica u rubrici Internet od Znatkica
promjena rubrike od Znatko

Kako gledati hrvatsku televiziju HRT na internetu?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako preko interneta gledati televiziju (TV)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+32 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

HRT se preko interneta može gledati na nekoliko načina, od kojih je samo jedan svima dostupan.

Taj jedan, glavni način gledanja koji je dostupan svima je platforma HRTi. Ta platforma, kao i svaka druga zahtjeva da se registrirate. To možete napraviti koristeći svoju e-mail adresu ili pak koristeći svoj Facebook račun preko kojeg ćete se povezati i spojiti na HRTi platformu. Link na platformu: https://hrti.hrt.hr/home . Na slijedećoj slici možete vidjeti popis TV i radio programa koje možete pratiti preko HRTi platforme.

Drugi način za gledanje HRT-ovih programa putem interneta je platforma, odnosno aplikacija vašeg davatelja tv usluga. Odnosno ako ste pretplaćeni na neku mrežu kao što su A1 i Hrvatski Telekom, onda imate mogućnost gledanja njihove TV za van aplikacije. Ako ste korisnik A1 fiksnih usluga bit ćete u mogućnosti pristupiti aplikaciji A1 tv za van, a ako koristite televiziju od HT-a, onda ćete biti u mogućnosti koristiti njihovu Maxtv to go platformu. Što se tiče programa na ovim aplikacijama, oni ovise o paketima na koje ste pretplaćeni, no HRT-ovi programi uvijek će vam biti dostupni. Ispod možete vidjeti slike iz navedenih aplikacija.

+21 glasa
Magdalena od Magdalena

HRT se putem interneta može pratiti preko njihove platforme HRTi. Za pristup platformi potrebno je registrirati se pomoću svog Facebook računa ili email adrese. Uz HRT-ove TV programe, na platformi se mogu slušati i njihove radio stanice. 

Uz prijenos svojih programa uživo, tu se mogu pratiti i brojne serije, emisije i filmovi na zahtjev. Može se pogledati i kompletan dnevni program svih HRT-ovih programa, kako bi znali što nas čeka.

+15 glasa
Goran Ilic od Goran Ilic
uređen od Goran Ilic

HRT  mozete gledati gratis -> Ludi Milojko Sport, jedino sto trebate uraditi je da iskljucite vas adBlock ako ga koristite,skrolajte na dole do HRT 1,2 i 3 slicica.Kliknete sliku u meniju i idete na kanal po zelji..VAZNO - Ono sto bi ste trebali znati sto se tice strimova je da su izvori strimova pod cestim napadom vlasnika autorskih prava(tzv DMCA napad) pa vam se moze desiti da recimo u 10:00 strim radi perfektno a onda dodjete u 14:00 na istu web adresu i strim ne radi,vlasnici izvora strimova posle svakog napada prebacuju izvor na novi domen i sve dok ne zavrse prebacivanje strimovi nece raditi(brzina prebacivanja zavisi od azurnosti vlasnika izvora i obicno traje od 6-24 sata).Jako je lijepo uredjeno,na racunaru i lapu ekran je bas sirok za gledanje i moze se gledati i na mobitelima(HRT 1,2,3).

Lijep pozdrav.

Darija Gorić od Darija Gorić
Možda ti je odgovor prekratak. Tako je meni bilo prije. Valjda trebaš sve opisati. Kađe Dina da pogledaš točku 4... Tu ti piše ovako: ...jasan i potpuni odgovor na pitanje BEZ odgovora SAMO sa porukom oblika "više saznajte na ovim linkovima" ili "više saznajte na ovom linku" ili slično. Mislim da je to to. Tebi odgovor nije potpun. Potpun odgovor si stavio na linku. A to se valjda ne radi. Nadam se da si me razumio i da sam ti pomogla.
Goran Ilic od Goran Ilic
Uopste ne kapiram zasto mi ljudi dele negativan glas a sve radi perfektno i jednostavno,bez registracije i ostalih peripetija.No,ok,od volje vam,steta je samo sto cete sa tim glasovima nekog kome stvarno treba da gleda odvratiti od 100% laganog gledanja.Udrite negativne i dalje :D
Znatko od Znatko
Poštovani Gorane, Vaš odgovor ne daje baš cjeloviti odgovor kako točno gledati HRT online, ali za sada imate prolaznu ocjenu. Također, link "OVDE" koji navodite u odgovoru Vam javlja grešku i ne vodi nikuda. Uredite ga.
Dina Kljajić od Dina Kljajić
Ovdje Vam link radi. Dobro je. :)
Marin Duganđija od Marin Duganđija
I ovdje mi rade sva 3 linka :)
+9 glasa
Sarah Rončević od Sarah Rončević

Hrvatsku televiziju HRT moguće je online preko interneta gledati potpuno besplatno. Jedan od načina je preko HRTi aplikacije ili stranice https://hrti.hrt.hr/mobile. Za to je potrebno registrirati se te je moguće HRT programe (HRT1, HRT2, HRT3 i HRT4) gledati preko mobitela, tableta, laptopa ili smart TVa (u slučaju da želite pogledati propuštene emisije).

Slična pitanja

4 odgovora
3 odgovora
Znatkica 28.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Znatkica
3 odgovora
Michelle Koprivnjak 30.11.2020. pitanje u rubrici Mediji od Michelle Koprivnjak
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
6 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...