3.2k pregleda
Michelle Koprivnjak u rubrici Mediji od Michelle Koprivnjak
promjena rubrike od Znatko
Što je RTL Play? Je li besplatan?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović
odabran od Michelle Koprivnjak
 
Najbolji odgovor

RTL Play je online platforma RTL televizijskog programa. On je u potpunosti besplatan, a dodala bih i kako je vrlo koristan za one koji nemaju vremena pratiti svoje omiljene emisije na televiziji (zbog, na primjer, obaveza koje imaju). 

RTL Play je koristan jer na njemu možete pogledati reprize emisija koje ste propustili na redovnom programu. 

Da biste mogli koristiti RTL Play potrebno je registrirati se ovdje: RTLplay, reprize TV programa i uživo

Registrirati se možete i jednim klikom ako RTL Playju dopustite povezivanje, odnosno prikupljanje podataka sa vašeg Facebook profila.

+11 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
RTL Play je hrvatska aplikacija koja služi za gledanje filmova, serija i ostalih sadržaja koji se prikazuju na RTL televiziji. Registracija je u potpunosti besplatna i svi sadržaji se mogu neograničeno gledati. Trenutno je dostupan i RTL Play Premium koji uz plaćanje nudi više sadržaja koji čak i nisu prikazani na tv-u. Postoje dvije opcije:

1) Osnovni plan - sadrži reklame, može se istovremeno koristiti na dva uređaja, a košta 30 kn mjesečno.

2) Prošireni plan - bez reklama, može se gledati na tri uređaja istovremeno te sadrži neke dodatne programe. Cijena mu je 45 kn mjesečno.
+9 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović
RTL Play je usluga, tj. kanal putem kojeg se može gledati sadržaj televizijske kuće RTL putem stabilne internetske veze na Vašem laptopu, računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Putem RTL Playa mogu se pratiti sadržaji koji se emitiraju uživo, a ostali sadržaji su raspoređeni u razumljive kategorije. Cijena osnovnog paketa je mjesečno 30 kuna, a proširenog (bez reklama) je 45 kuna mjesečno. U osnovni paket koji se može kupiti putem Google play aplikacije ili Apple storea za iPhone korisnike na mobitelu ili tabletu (podržani su iOS i Android) uključene su omiljene serije i filmovi, veliki izbor crtića, HR kanali su RTL Crime, RTL Passion, RTL Living i RTL Adria te je sve prevedeno. Uz to sadržaji se mogu gledati na dva uređaja istovremeno te je prisutan manji broj reklama. U prošireni plan je uključeno sve iz osnovnog plana uz kanale Discovery HD, Animal Planet HR i TLC te sportski programi, a sadržaj se može pratiti na tri uređaja istovremeno.

Slična pitanja

4 odgovora
4 odgovora
3 odgovora
Znatkica 28.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Znatkica
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...