Znatkica u rubrici Internet od Znatkica

Gdje gledati hrvatsku RTL televiziju preko interneta?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako preko interneta gledati televiziju (TV)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+18 glasa
Magdalena od Magdalena
uređen od Magdalena

Hrvatsku inačicu RTL televizije možete pratiti putem njihove platforme RTLplay. Kako bi mogli pristupiti platformi, potrebno se registrirati na stranici putem Facebook računa ili email adrese. Prijava je besplatna, kao i usluge koje se nude na platformi.

Osim osnovnog RTL programa, na toj platformi se mogu gledati i njihovi drugi kanali (poput RTL 2, RTL Kockice i dr.). Nude i brojne filmove i serije koje se može gledati na zahtjev, isto tako bez dodatnih naknada. 

+11 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

RTL se preko interneta može gledati na nekoliko načina, od kojih je samo jedan svima dostupan.

Taj jedan, glavni način gledanja koji je dostupan svima je platforma RTLplay. Ta platforma, kao i svaka druga zahtjeva da se registrirate. To možete napraviti koristeći svoju e-mail adresu ili pak koristeći svoj Facebook račun preko kojeg ćete se povezati i spojiti na RTLplay platformu.

Drugi način za gledanje RTL programa putem interneta je platforma, odnosno aplikacija vašeg davatelja tv usluga. Odnosno ako ste pretplaćeni na neku mrežu kao što su A1 i Hrvatski Telekom, onda imate mogućnost gledanja njihove TV za van aplikacije. Ako ste korisnik A1 fiksnih usluga bit ćete u mogućnosti pristupiti aplikaciji A1 tv za van, a ako koristite televiziju od HT-a, onda ćete biti u mogućnosti koristiti njihovu Maxtv to go platformu. Što se tiče programa na ovim aplikacijama, oni ovise o paketima na koje ste pretplaćeni, no RTL programi uvijek će vam biti dostupni. Ispod možete vidjeti slike iz navedenih aplikacija.

Goran Ilic od Goran Ilic
Skapirao sam konacno da si ti taj koji prijavljuje i daje minus glasove boljim resenjima od tvoga.Jadno.
+7 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Što se tiče gledanja RTL televizije putem interneta ona zaista ima najbolje ponude za razliku od drugih televizijskih kanala.

Svi njihovi programi dostupni su na stranici RTL Play koja nudi gledanje svih propuštenih emisija, serija... Također na toj stranici nude i mogućnost gledanja RTL 2, svih emisija koje se ondje prikazuju. isto tako mogu se gledati zabavne emisije, dokumentarne emisije i sve je jednostavno i lijepo prikazano. Isto tako tijekom npr. rukometnog prvenstva oni su na svojoj aplikaciji nudili mogućnost gledanja uživo svih aktualnih utakmica, ali i onih propuštenih, nebitno dali igra reprezentacija Hrvatske ili neka druga reprezentacija. 

Imaju i u ponudi na stranici aplikacije ''Za najmlađe'' gdje oni mogu gledati crtiće i uživati. 

Ono što je najvažnije da imaju ''UŽIVO'' sve programe. Tako da uvijek možete na njihovoj stranici gledati sve ono što biste gledali na TV ekranima. Također RTL Play možete skinuti i na svoje pametne uređaje i gledati ih bilo gdje pod uvjetom da imate internetski promet. 

Slična pitanja

3 odgovora 16.6k 👀
3 odgovora 3.5k 👀
Michelle Koprivnjak 30.11.2020. pitanje u rubrici Mediji od Michelle Koprivnjak
2 odgovora 73.6k 👀
Znatkica 28.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Znatkica
2 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 1.1k 👀
2 odgovora 833 👀
5 odgovora 21.1k 👀
1 odgovor 473 👀
2 odgovora 809 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...