29.5k pregleda
Znatkica u rubrici Tehnologija od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)

Kako gledati Nova TV preko interneta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.7k bodova)

Jedini način za gledanje Nove TV putem interneta je platforma, odnosno aplikacija vašeg davatelja tv usluga. Odnosno ako ste pretplaćeni na neku mrežu kao što su A1 i Hrvatski Telekom, onda imate mogućnost gledanja njihove TV za van aplikacije. Ako ste korisnik A1 fiksnih usluga bit ćete u mogućnosti pristupiti aplikaciji A1 tv za van, a ako koristite televiziju od HT-a, onda ćete biti u mogućnosti koristiti njihovu Maxtv to go platformu. Što se tiče programa na ovim aplikacijama, oni ovise o paketima na koje ste pretplaćeni, no program Nove TV uvijek će vam biti dostupan. Ispod možete vidjeti slike iz navedenih aplikacija.

+9 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)

Nova TV nema konkretno mogućnost gledanja uživo emisija na svojoj stranici. Nova TV nudi opciju gledanja završenih eipizoda, serija, emisija, dnevnika naknadno. Sve emisije se mogu pronaći na ovome linku : https://novavideo.dnevnik.hr/. No kao što sam rekla radi se o naknadnom gledanju.  Ona istu tu mogućnost nudi i na YouTubeu. 

No postoje stranice koje nisu službene stranice određenog TV kanala i one nude gledanje tih TV kanala uživo. Naravno da one nisu najsigurnije, postoji mogućnost dobivanja virusa, ili programi jednostavno znaju štekati. No ipak ja sam ih znala koristiti nekada i meni su se pokazali kao zaista okej. Njih ima više, a pronaći ćeš ih zaista lako. Potrebno je upisati Nova TV live i  prikažu se razne stranice koje nude tu mogućnost. Neke od njih su: https://hr.trefoil.tv/1479-hag.html

Slična pitanja

1 odgovor 14.2k pregleda
1 odgovor 3.6k pregleda
5 odgovora 6.6k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...