Michelle Koprivnjak u rubrici Kućni ljubimci od
promjena rubrike od Znatko
Promjenila sam već jako punio hrana za mačke, no zanima me koja je po vama najbolja hrana za mačke? Gdje se može kupiti i koliko košta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Antoneta Hrgović od
odabran od Michelle Koprivnjak
 
Najbolji odgovor

S obzirom da imam dvije mačke, isprobala sam više vrsta hrane za mačke te puno i naučila o dobroj i kvalitetnoj ishrani mačaka na tom putu. Navodim hranu za mačke koju bih preporučila svakome jer je jako kvalitetna i zdrava, ali naravno da treba uzeti u obzir i hoće li se svidjeti vašoj mački.

  • Animonda

Animondinim paštetama možete hraniti mačku od malih nogu, s obzirom da imaju poseban asortiman hrane za mačiće. Moja starija mačka ju jako voli, a inače je prilično izbirljiva. Nažalost, nema je u ponudi svih dućana, poput nekih brendova hrane za mačke, ali ju možete pronaći u Pet Centar Zooplus dućanima. Cijena joj je (ovisno o vrsti paštete) oko 10 kuna.

Animonda vom Feinsten Baby Paté 6 x 100 g hrana za mačke povoljno u zooplusu

  • Gourmet

​Gourmet hrana za mačke može se pronaći u puno više dućana. Dakle, možete ju kupiti ne samo u specijaliziranim trgovinama za hranu za životinje, već i u Sparu, Konzumu, Muilleru, DM-u, Bipi i sličnim dućanima. Ovisno o dućanu u kojem kupujete ove konzervice, platiti ćete ih između 3 i 5 kuna, a često znaju biti i na popustu.

Gourmet Gold Mousse 12 x 85 g : povoljna cijena | zooplus

  • Ontario

Od ovog proizvođača kupujem suhu hranu za mačke. Neke od prednosti, osim što je ukusna macama, su joj to što spriječava izbacivanje kuglica dlaka kod mačke, poboljšava joj probavu, štiti crijeva i održava balansiranu prehranu, sobzirom da sadrži sve potrebe nutrijente. Jedino mjesto gdje ju kupujem (jer nisam vidjela da je drugi dućani prodaju) je Zvjerinjak. Vreća od 2 kg hrane košta nešto manje od 90 kuna.

AKCIJA - ONTARIO HRANA ZA MAČKE, SENSITIVE-DERMA, 6,5KG - Zvjerinjak.hr

Spomenula bih još kako je mačkama dobro i kuhati hranu, a to može biti i puno jeftinija i zdravija opcija. Tako svojim macama možete skuhati, na primjer piletinu s rižom. Bitno je samo da ne začinjavate hranu koju im dajete te da im ne dajete namirnice koje ne biste pronašli i u specijaliziranij hrani za mačke.

Slična pitanja

1 odgovor 465 👀
3 odgovora 1.4k 👀
2 odgovora 755 👀
Sandra Vukov 18.11.2020. pitanje u rubrici Tehnologija od Sandra Vukov
1 odgovor 1.9k 👀
3 odgovora 681 👀
2 odgovora 1.8k 👀
1 odgovor 662 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.2k pitanja

23.0k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...