199 pregleda
Znatkica u rubrici Kozmetika i estetika od Znatkica

Što znate o poznatom brendu nakita Juno?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.

Od najstarijih vremena nakit se smatra oblikom osobnog ukrašavanja. Nakit ima moć biti vrlo posebna sitnica radi koje se osjećamo jedinstveno, a i nerijetko je nazivan i ženinim najboljim saveznikom. Nadalje riječ je o mnogima najdražem modnom dodatku koji često ima i posebnu sentimentalnu vrijednost.

Iako se nova kolekcija već svima poznatog brenda nakita Juno već očekivala, nažalost, kampanja proljeće/ljeto 2020. je odgođena zbog novonastale situacije u svijetu. No, sada je nova kampanja pokazala prkos. Prkos da se izdigne iz svih nedaća koje je okružuju, prkos da nadvlada sve sive prognoze koje su se nad njom nadvile. Upravo radi toga, nova kolekcija dobila je i prikladno ime – Kontra. Riječ "kontra" također karakteristična je za Dalmaciju iz koje dolazi i sama stvarateljica i kreatorica ovog posebnog nakita - Anita Dujić.

Brend Juno je oduvijek i bio:

  • kontra trendova koji se izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, 
  • kontra nametanja i povodljivosti. 

Juno nakit je vječan, svevremenski i prikladan za sve prigode, bez obzira radi li se o dnevnoj šetnji ili pak večernjem izlasku. Svi komadi nakita su jedinstveni i personalizirani te se stvaraju s posebnom pažnjom. Minimalizam koji je, slobodno bi mogli reći i zaštitni znak ovoga brenda, snažan je odraz snage žene koja nosi ovaj nakit. Žene koja je svoja, jedinstvena i samouvjerena. Brend Juno odlučio se prepustiti nemirnim vodama koje ga okružuju i jednostavno njima ploviti. Anita nikada ne miruje te neprestano u svemu traži inspiraciju, a u ovim neizvjesnim vremenima dizajnirala je još jednu kolekciju nakita s kojom se iznimno ponosi. Tako je nova jesenska kampanja zamišljenja u obliku četriri seta, točnije četiri Juno linije:

  1. JunoSILVER,
  2. JunoGOLDPLATED,
  3. JunoPEARLS
  4. JunoCHI

Linije su prepune jedinstvenih oblika i detalja te je moguće pronaći za svakoga po nešto. Ova jesenska kolekcija obuhvaća razne ogrlice, naušnice, narukvice i prstenja s ljubavlju napravljeni koristeći samo najbolje materijale. Neizostavna JunoCHI linija nakita, izrađena je od zlata, dragog kamenja i dijamanata.

Svi se volimo razveseliti ponekom sitnicom ili istom razveseliti svoje voljenje. Ako ste u potrazi za idealnim nakitom koji će biti jedinstven i personaliziram ili pak tražite onaj wow efekt koji će podignuti vašu odjevnu kombinaciju, a u isto vrijeme izgledati posebno, na službenom web shopu Juno ili putem društvenih mreža, možete pronaći svoj favorit.

Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...